Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

31 paź 2016, o 08:51

Spokojnie.. Weekend był.

31 paź 2016, o 12:48

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sephot wrzucił to post wcześniej.

31 paź 2016, o 12:58

pakerps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mi już oddali
Ostatnio edytowano 31 paź 2016, o 13:20 przez KrasiaK, łącznie edytowano 1 raz

31 paź 2016, o 13:17

KrasiaK napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mi już oddali

U mnie cisza nic nie ma, nawet na koncie pisze procesing a nie anulowane..... Kiedy ci oddali ?

31 paź 2016, o 13:21

w sobotę dostałem maila od paypal'a o zwrocie... przy czym ja ich mocno cisnąłem mailowo.
Ostatnio edytowano 31 paź 2016, o 17:40 przez KrasiaK, łącznie edytowano 1 raz

31 paź 2016, o 14:27

Też dostałem maila z paypala, że pieniądze zostały zwrócone, ale na koncie bankowym nie mam jeszcze ani centa? Czy to normalne?

31 paź 2016, o 15:38

Normalne.
8 dni czekałem ostatnio na zwrot.

1 lis 2016, o 11:03

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Do genialności to jej raczej daleko, u Goldwaya czarny kolor całe 6$ drożej.

1 lis 2016, o 11:08

chronos69 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Polowałem, polowałem i promocji nie widziałem. Chyba czegoś nie rozumiem. O której należy się zaczaić?

1 lis 2016, o 11:10

I nie zobaczysz, to zwykła ściema.

1 lis 2016, o 11:11

Trzeba się zaczaić do serwerowni i mieć ping poniżej 1ms.
Raczej nie ściema, nim impuls nerwowy z kory przedczołowej dotrze do palca wskazującego boty wykonają 1000 operacji. Nawet przez chwilę nie zobaczycie tej ceny. Dziwi mnie, że ktoś w ogóle dzisiaj robi takie, kompletnie pozbawione sensu, promocje.

1 lis 2016, o 11:18

piquadrat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie ma sensu, bo tam się nawet cena nie zmienia. Po prostu skrypt sklepowy dopisuje 20 szt sprzedanych i tyle.
@up, na takim everbuying wchodząc o danej godzinie cena się zmienia i jak się ma trochę szczęścia kupić idzie. Tutaj można odświeżać godzinę przed i po, a zmiany ceny się nie zobaczy, za to że mniej sztuk zostało to już tak :-)
Odpowiedz