Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

28 paź 2016, o 15:01

Też nie dostałem jeszcze info, że mi coś anulowali w sprawie z tymi Z7 max.

piquadrat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nic się nie będzie gryzło z cashbackiem bo niby w jaki sposób ma się gryźć? Serwisy cashback działają niezaleźnie od Ali i dostajesz % zwrot za zakupy, a to że na Ali sobie jakoś pokombinujesz żeby obniżyć cenę nie ma nic do rzeczy.

28 paź 2016, o 15:16

tomikitwo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nic się nie będzie gryzło z cashbackiem bo niby w jaki sposób ma się gryźć? Serwisy cashback działają niezaleźnie od Ali i dostajesz % zwrot za zakupy, a to że na Ali sobie jakoś pokombinujesz żeby obniżyć cenę nie ma nic do rzeczy.

Otóż nie ma tak lekko. Niektóre serwisy cashbackowe akceptują transakcje z aliexpress tylko bez kuponów obniżających cenę chyba, że te kupony są wylistowane na własnej stronie serwisu. Jeżeli 11.11 sklepy na ali po prostu obniżą cenę to problemu nie będzie ale jeżeli zrobią to poprzez jakieś kupony rabatowe to niektóre strony cashback moga odmówić naliczenia cebulowego.
A widzę, że niektóre sklepy już oferują kupony za punkty. Jak takie kupony będa potraktowane przez topcashback, ebates czy GA to dla mnie tajemnica. Szczególnie ebates mnie obchodzi bo mają +10usd wpisowego.

lasskey napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A można gdzieś obejrzeć te wybrane produkty?

28 paź 2016, o 17:30

http://www.banggood.com/collection-2463 ... n=paypal11

28 paź 2016, o 17:34

Kody i kupony rabatowe prosze podawać w tym watku:

kupony-rabatowe-aliexpress-i-sklepy-t10598.html?hilit=kody%20rabatowe

29 paź 2016, o 17:19

Witam serdecznie.
Znalazłem na forum link do Xiaomi Redmi Pro w promocji z kodem cena ok 700 zł z darmową przesyłką
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Pr ... mds=search
Jak uważacie, jak za ten model dobra cena ?
Przy okazji czy telefon wart zakupu ?
I ostanie pytanie co do cła i VATu, jest szansa, że dojdzie bez dodatkowych opłat ?
Jest opcja zaznaczenie Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)
Może by to zmniejszyło prawdopodobieństwo, że paczka zostanie zatrzymana na celnym.
Z góry dzięki za odpowiedź.

29 paź 2016, o 17:21

Bez cła przejdzie, to Ci gwarantuję. Co do vat to poczytaj FAQ.

29 paź 2016, o 19:13

Koledzy co może być z tym tel. że wersja rusian, czy u nas w kraju będzie śmigać dobrze czy mogą być jakieś kłopoty. Czy z romami mogą być kłopoty.
https://www.aliexpress.com/item/-/32314 ... a72e1391d7

29 paź 2016, o 19:43

@fido przeczytaj 175 i 176 stronę tego wątku

29 paź 2016, o 20:12

Niejeden z nas napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jeśli to jest faktycznie czarny to bardzo fajna cena!

29 paź 2016, o 20:17

Niejeden z nas napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Podajemy pełną cenę, bo jemu bliżej do 250$ a nie 249$.

29 paź 2016, o 21:00

Racja, poprawiam

31 paź 2016, o 08:19

Jak sprawa refundu wygląda na nubie z7 z Tinydeal... ktoś jakis postęp ma już ??
Odpowiedz