Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez blue_voyager » 21 wrz 2016, o 18:10

Dobra, wystarczy. Wątek wraca na swoje tory czyli dyskusje na temat promocji. Nie dodawania linków, reflinków, co kto komu zamienia itd, tylko promocji. Jest jak jest, nigdy nie będzie tak żeby wszystkim dało się dogodzić. Jesteście dorośli, więc nie odstawiajcie szopek z demonstracyjnym trzaskaniem drzwiami.

Ad rem, koledzy.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez AnimalPL » 21 wrz 2016, o 18:34

Dzielisz się promocjom (bez refa). Fajna oferta i okazuje się że ktoś dzięki Twojej pracy i poświęconej czasowi czerpie zyski, a Ty masz tylko satysfakcję że zrobiłeś dobry uczynek.

Nie ma się też co dziwić że osobom się to nie podoba.

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
AnimalPL
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: nokia

Postprzez bar4u » 21 wrz 2016, o 19:38

Ale co się ma nie podobać, jeśli z reflinków utrzymuje się forum to bajka, jeszcze nie tak dawno były informacje o braku środków na serwer itd...
Wrzucając ofertę możesz mieć świadomość że dorzuciłeś się do funkcjonowania forum z którego większość wynosi więcej niż parę centów. Inna sprawa że można było to od razu napisać i podwiesić w wątku... Wszystkim nie da się dogodzić... EOT

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bar4u
AKTYWNY

Pochwały: 6
Telefon:: MI4C
ROM: miui PL

Postprzez delsol » 21 wrz 2016, o 20:04

Chodzi o to, że połowa ludzi nie widzi połowy tych promocji, niech to będzie w jakiś dyskretny sposób zrobione i zawarte w regulaminie oficjalnie, mi nawet niektóre zdjęcia się nie otwierały przechodziły przez jakieś skrypty. To idzie w złą stronę. Nie mam nic przeciwko refom ale nie za wszelką cenę, nie spotkałem się z tym na żadnym forum.

Autor postu otrzymał pochwałę
delsol

Pochwały: 1

Postprzez KarlosW » 21 wrz 2016, o 20:35

Jak można wciskać jakiś syf podpinajac się pod kogoś wpis, wypowiedź - tu linka.
Nikt nie ma prawa do tego.
Kuriozum na światową skalę.
Jeżeli to robi założyciel forum (bo kto inny?, modzi?) to rozum puchnie.

Nikt nie dopisuje treści z Linkiem do czyjejś wypowiedzi
Marx
KarlosW
VIP

Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Postprzez omi » 21 wrz 2016, o 20:54

Dajcie już spokój z tymi refami. Osoby co mają uprawnienia by dawać refy to mogą je dawać zgodnie ze swoimi uprawnieniami i tyle w temacie.
Jeśli też ktoś nie chce skorzystać z refa to odszukuje polecany produkt sam i kupuje bez refa. Cena powinna być taka sama i każdy ma wybór.
Poza tym tam gdzie możesz kupić przez apkę, GA itp. nikt refów nie wrzuca. Są tam, gdzie nic na tym nie tracisz.
Ostatnio edytowano 21 wrz 2016, o 20:58 przez omi, łącznie edytowano 1 raz
omi
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: Sam.... X722

Postprzez blue_voyager » 21 wrz 2016, o 20:58

Napisałem wyraźnie - koniec offtpu.

Jesli chcecie pisać o tych nieszczęsnych reflinkach, jest odpowiedni dział:

sprawy-organizacyjne-forum-f18.html

Prosze załozyć odpowiedni temat, lub podpiąć się pod inny.

TUTAJ ROZMAWIAMY O PROMOCJACH. POWTARZAM TO PO RAZ OSTATNI, NASTĘPNE POSTY POLECĄ, POLECĄ TEZ WARNY.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez piquadrat » 21 wrz 2016, o 22:54

lukros napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To jest model Z90-3 - u nas bezużyteczny w zasadzie bo nie obsługuje WCDMA ani FDD-LTE.

Słusznie prawisz... jeno nie w tamtym wątku, a tutaj trzeba.
piquadrat
AKTYWNY

Pochwały: 13
Telefon:: brak

Postprzez marx » 21 wrz 2016, o 23:34

Powtórzę ostatni raz , na forum obowiązuje zakaz wstawiana wszelkich reflinków. Wszelkie linki partnerskie, referencyjne maja służyć utrzymaniu serwisu. Dzięki temu nie ma tu wyskakujących reklam, ani informacji o wyłączeniu adblocka przed dalszym czytaniem serwisu. To rozwiązanie najlepsze dla obydwu stron. Forum nie wysyła mailów reklamowych, jak wiele innych stron, nie ma popupów , nie ma nachalnej reklamy. Jest to moim zdaniem najmniej dokuczliwa dla czytelników forma reklamy. A jeżeli myślicie że inne serwisy nie zarabiają na umieszczonych w nich linkach, to się mylicie. Można linki- ciasteczka dodawać w sposób ukryty, co czyni większość dużych stron. Ale mnie to nie dziwi, strona która ma ponad 100.000 wywołań dziennie, duże obciążenie serwera i duża bazę danych i zajętą powierzchnie dyskowa, zaczyna kosztować. Po za tym GA, PP i inne systemy zwracające część kosztu zakupu pozbawiając forum dochodu, bo podmieniają linki na swoje.

Na tm koniec Dyskusji o reflinkach. Tu dyskutujemy o promocjach telefonów, życzę najtańszych zakupów.

Autor postu otrzymał pochwałę
marx
Administrator

Pochwały: 271
Telefon:: Dual sim

Postprzez su2000 » 22 wrz 2016, o 07:54

AMEN
su2000
AKTYWNY

Pochwały: 19

Poprzednia stronaNastępna strona