Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

28 maja 2016, o 22:50

piquadrat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ja wlasnie kupilem z tym kodem -20$ i zaplacilem

29 maja 2016, o 08:25

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie bardzo rozumiem, na czym ta dobra cena polega? Najslabsza wersja telefonu i to o 30$ drozej niz ma np. Goldway.

Bo nie każdy kupuje na ali od goldiego?

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

29 maja 2016, o 08:32

Zasada tego wątku jest jasna - podajemy najkorzystniejsze oferty. Jeśli komuś nie odpowiada sprzedawca, to niech sobie sam poszuka innej oferty.

29 maja 2016, o 08:53

Takim sposobem zostanie Ci tylko Goldi, bo sam obserwuje wszelakie promocje i wyszukuje i sklepy zawsze mają drożej nawet w promocji niż Goldi.
Ale tak wiadomo lepiej nie mieć alternatywy zakupu, bo ma być tylko najniższa oferta. Najlepiej wykasujcie wszystkie tam linki i zostawcie jeden, bo i po co więcej.. Rozumie jakby ktoś śmiecił w tamtym temacie ale w takim wypadku?
Pozwalasz wrzucać promocje flash sale, które są praktycznie nie do zdobycia, bo 90% zakupiona przez boty i inne g... w stylu pp, to gdzie wtedy ta najniższa oferta sklepu? To juz cena obniżania przez kombinatorów a nie oferta sklepu, a Ty je zostawiasz, mimo ze cena droższa niz w innym miejscu ale po zbiciu za pomocą ga,pp jest niższa ale to podkreślam nie najniższa oferta sprzedawcy,sklepu...
Nie bronie oferty od @sepot ani oferty sklepu który wstawił, a wyrażam swoje zdanie.
Jako kupujący wole mieć alternatywe także innych promocyjnych cen.
Ktoś wrzucił najbizszą cenę na dany telefon od sprzedawcy EWOO i co mam kupić u tego krętacza? Co z tego, że cena najniźsza jak on albo nie wysyła albo zwleka po kilka msc. Nie no ale oferta najtańsza wiec i najlepsza...ech szkoda gadać. Do tego dochodzi np to, że np szybko kończą się zapasy na stanie sprzedawcy w promocji i lipa, nigdzie nie kupimy bo tylko 1 oferta...

29 maja 2016, o 09:08

Piszesz bzdury. Gdyby było prawdą, że Goldway jest najtańszy, to wszyscy kupowaliby u niego. Jakoś tego nie widzę. Jest wiele innych korzystnych ofert i właśnie o ich wyłuskanie chodzi. Nikt nikogo nie zmusza do kupowania, masz swój rozum i oceniasz. Czemu odmawiasz tej umiejętności innym?
Ceny się zmieniają, dlaczego oferty, które nie sa już najkorzystniejsze nie są kasowane, tłumaczyłem tu tyle razy, że kolejny raz specjalnie dla Ciebie nie będę tego robił.

29 maja 2016, o 09:34

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie bardzo rozumiem, na czym ta dobra cena polega? Najslabsza wersja telefonu i to o 30$ drozej niz ma np. Goldway.

Bo nie każdy kupuje na ali od goldiego?

tym sposobem myslenia mozna wstawiac oferty duzo drozsze i mowic ze lubie ten sklep i dlatego daje jego oferte. Goldaway byl tylko przykladem, jest duzo innych sklepow chocby na ali gdzie jest taniej i to duzo.

29 maja 2016, o 10:41

no bo z innych sklepów to nie wrzucają z refami, jeżeli jest wrzucana najtańsza oferta na rynku i od pewnego sprzedawcy to nie ma rozmowy, gorzej jak zaczyna się spam linkami z refami i to nie są korzystne oferty
a ty @motiv jak ci nie pasuję temat z najtańszymi promocjami to załóż temat "promocję u ulubionych sprzedawców motiva"

29 maja 2016, o 17:36

Jako, że dziś rano przeczytałem w naszym dziale promocje na telefony o Ulefone Paris za 99,99$ -20$(kupon) o 8:45 zamówiłem i opłaciłem telefon i dostawę ekspresową z magazynu w Europie. Całość zamnęła się po rabacie w 345zł. i co najciekawsze po 8 godzinach dostałem informację, że wysłali-szybcy są. :-)
Wie ktoś może czy wysłane z magazynów Europejskich mają w komplecie widoczne w recenzjach wideo dodatki(etui, folie dodatkowe na ekran)?

29 maja 2016, o 17:39

W niedzielę? Zaiste szybkości relatywistyczne.

29 maja 2016, o 17:46

No i to mnie zaskoczyło. Ciekawe po jakim czasie widać będzie przesyłkę w ichnim tranzycie France express(Colissimo)? Widać, że chińska pracowitośc zawitała do Europy. Czym szybciej się będą uwijać tym dla nas lepiej.

29 maja 2016, o 17:51

Powiem tak, nie wierz za bardzo w słowo mailem dostane.

29 maja 2016, o 17:54

Akurat ten email z numerem nadania świadczy tylko o wygenerowaniu zlecenia na transport(tak czy inaczej ten proces szybko zrealizowali)-kiedy fizycznie wydadzą z magazynu to wiadomo inna zupełnie kwestia. Aczkolwiek duża szansa, że jutro faktycznie pójdzie przesyłka z magazynu w moim kierunku(na to liczę).
Ostatnio edytowano 29 maja 2016, o 17:55 przez Dariusz1983, łącznie edytowano 1 raz
Odpowiedz