Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

18 maja 2016, o 21:42

Czemu w aktualnych promocjach na zuka z1 jest sklep gdzie nie mozna kupic za 185$, a jak ktos podał (bardzo mu dziekuje) kod ZUKITA do sklepu gearbest (mozna polaczyc z givingassist chyba) i on faktycznie obzniza cene zakupu do 185$ i to dziala bo sam wlasnie kupilem, to ta oferta znika?
Nie powinnismy sie kierowac dobrem ogółu i dawac rzeczywiste i dzialajace najlepsze oferty, a nie jakies oferty ktore moze dzialaja a jakos nikt nie napisal by mu zadzialaly.

18 maja 2016, o 21:52

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Właśnie mój post z przed 5 minut wyleciał odnośnie tego kodu, a ktoś wcześniej koło 13 też o tym pisał.
Dziwne praktyki bo moderator mógłby skasować zawartość postu i cokolwiek napisać dlaczego tak zrobił.

Czuję się tak jakby rząd nie chciał opublikować rozporządzenia TK bo ma taki kaprys - a nie czekajcie już tak było ^^

18 maja 2016, o 22:00

Jest wyraźny zakaz komentowania w tamtym wątku, więc dlaczego się dziwisz, że wasze posty poleciały? Od komentowania jest ten wątek, tam mają być wyłącznie oferty. Kiedy wreszcie to zrozumiecie?

18 maja 2016, o 22:10

[FACEPALM] - jak widać niektóre rzeczy można powtarzać w nieskończoność, a i tak pozostaną pretensje do moderacji.

Takie uwagi o kodach robi się tutaj, lub rzuca się priva do autora posta i on może edytować swój wpis.

19 maja 2016, o 09:50

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie żebym się czepiał, ale jak to jest:

użytkownik zwykły wrzuca to samo i zaraz ten wpis znika z promocji z niewiadomoych przyczyn, ale jak Admin wrzuci pozniej to samo z sharelinkiem to juz jest ok ?

19 maja 2016, o 09:53

Nie wiem dla czego był usunięty wpis, o którym piszesz. Ale często jest tak, że nie podajecie ceny tylko kwotę rabatu, albo brak modelu telefonu albo jeszcze cos innego jest nie tak. Nikt nie usuwa wpisów bez przyczyny, po prostu stosuj się do zasad, obowiązujących w wątku i nie będzie problemu.

19 maja 2016, o 10:04

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Była całość, i cena i sklep i link. Mi udało sie kupic zanim jeszcze post zniknal. Natomiast kilka postów wyżej jest nadal dostepna "oferta" z everbuying gdzie jednak nie bylo mozna kupic za 185$ i mozna sie po prostu naciac przechodzac dalej jak podniesie cene do 255$. Nie mowie ze powinno sie ten post kasowac ale warto dodac wpis przez admina ze oferta jednak nie jest taka korzystna skoro podnosi cene do 255$.

Oferta z gearbest jest jak najbardziej ok i mozna tam dopisac ze warto skorzystac z givingassist i bedzie jeszcze lepsza. Ja kupilem i dzisiaj juz mam w givingassist 13,87 $, wiec o tyle jeszcze cena sie moze obnizyc.

19 maja 2016, o 10:12

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

użytkownik zwykły wrzuca to samo i zaraz ten wpis znika z promocji z niewiadomoych przyczyn, ale jak Admin wrzuci pozniej to samo z sharelinkiem to juz jest ok ?

Ok, usuwam shera, jest link standardowy. Ale nikomu się nie chce zamieścić tego info od wczoraj to w końcu ja to zrobiłem po swojemu.

Nigdy nie ruszam linków/wpisów ludzi jesli są zgodnie z treścią tematu, a twojego na pewno nie ruszałem , wpisałem promocję bo od wczoraj tu widnieje i się marnuje.

19 maja 2016, o 10:14

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ok, usuwam shera, jest link standardowy. Ale nikomu się nie chce zamieścić tego info od wczoraj to w końcu ja to zrobiłem po swojemu.

Share mi nie przeszkadza, ale jakbys mogł to dopisz jeszcze info o tym givingassist bo dodatkowo mozna jeszcze zejsc z ceny o ponad 13$. I wtedy sie juz robi 172$ za zuka ;)

19 maja 2016, o 10:16

Oferty zmieniają się codziennie, ba, co godzinę. Chyba nie sadzisz, że ktos będzie siedział w tamtym watku bez przerwy i sprawdzał czy akurat dana oferta jest w tej chwili najkorzystniejsza? Poza tym pozostawianie ofert pozwala porównać jak zmieniają się ceny na przestrzeni czasu.
Tylko jedna uwaga - to co napisałem, pisałem tu juz parę razy. Mam za każdym razem wyjaśniać to każdemu, kto zaczyna wątek czytac od ostatniej strony? No sorry, ale nie mam na to czasu. Zgłoś się na moda, dam Ci tamten watek do moderowania i możesz pilnować. Bo narzekać lubi tu każdy, coś zrobić to już niekoniecznie.

19 maja 2016, o 13:29

MI4 od Goldiego, czy Banggood? Tu i tu cena jednakowa, a jak z vatem?

19 maja 2016, o 13:30

mates21 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja osobiscie bym wybral banggood. Moim zdaniem najlepszy sklep. Z gwarancja nigdy nie mialem problemu i zawsze szybko i pozytywnie rozpatrywali.
A vat to chyba bez znaczenia. Wszedzie taka sama szansa.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz