Drony

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Drony

Postprzez existe » 24 cze 2016, o 16:47

Herezja napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zapewne pomysl zaczerpniety z filmow, ale bardzo ciekawy, choc trudno mi ocenic skutecznosc jakiejkolwiek reklamy, to zapewne ma ona sens, skoro istnieje

takie kamerki waza okolo 100 gram, co niby wydaje sie niewiele, ale dla taniego sprzetu moze byc / jest to problem !
sprzet powinien - oczywiscie moim zdaniem - :-))) byc wyposazony w gimbal, ktory zniweluje drgania sprzetu oraz bledy niewprawnego przeciez operatora, ponadto, ze wzgledu na specyfike reklamy - czyli zapewne koniecznosc oblatywania posiadlosci w kolo - koniecznie rozwaz zakup repeatera sygnalu - to akurat nie bedzie drogie - acz klopotliwe w zrozumieniu sensu posiadania oraz w samym transportowaniu i alokacji na miejscu (sygnal radiowy odbija sie co prawda - ale raczej nie az tak, aby obleciec dom dokola na niskiej wysokosci)
repeater mozna by pominac, jesli zalozyc, ze sprzet ma dobry gps i funkcje planowania lotu - to akurat jest dosc trudne do opanowania dla osob malo ... hmm, cierpliwych :-)

polecam quady z funkcja auto return, czyli posiadajace GPS, cena raczej w okolicach 400 $ (oczywiscie w zwyz), wyposazenie w transmisje 5,8 GHz obowiazkowa (nie 2.4 !)
dobre i sprzwdzone modele to phantom 3/4 i 3DR solo

zapewniam kazdego, ze zrobienie okregu tak, by kamera caly czas skierowana byla do srodka, jest bardzo duza sztuka nawet dla doswiadczonego pilota, a modele 3DR solo czy phantom 4 maja juz taki program i dlatego sugeruje 1 z tych 2 opcji,
ceny powyzszych bez kam i gimbala od 600 w gore

Autor postu otrzymał pochwałę
existe
existe
VIP

Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Postprzez Herezja » 24 cze 2016, o 16:51

Czyli lepiej aby znajomy zaczął od takiej małej Symki prezentowanej przez Maxa i jak się nauczy to może sięgnąć dalej.

Wysłane z Mlais MX Base
Herezja
VIP

Pochwały: 50
Telefon:: Huawei p10

Postprzez existe » 24 cze 2016, o 17:02

Herezja napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zapewniam Cie, ze jesli znajomy zakupi "mała symke" to zrezygnuje z rozwijania tego pomyslu
existe
existe
VIP

Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Postprzez clorox » 24 cze 2016, o 17:51

@Herezja Skoro jest pośrednikiem to chyba na tym zarabia, a nie robi sobie filmiki na fb dla lajków, a w związku z nowymi przepisami wymagane jest do tego świadectwo kwalifikacji. Chyba, że znajomy liczy na to, że się uda i konkurencja nie doniesie.

PS: I pewnie znajomy te parę zdjęć "niekomercyjnych" obrobi w PS'ie, filmik przepuści przez After Efect (oczywiście wszystko na licencji) i będzie git :-D

i po taniości!
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
clorox
VIP

Pochwały: 96
Telefon:: Cool 1
ROM: leree

Postprzez Herezja » 24 cze 2016, o 20:46

Pogadałem i raczej nie zapalił się do tego pomysłu.

Wysłane z Mlais MX Base
Herezja
VIP

Pochwały: 50
Telefon:: Huawei p10

Postprzez night95 » 24 cze 2016, o 23:05

existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

bardzo fajna promocja i warto kupic nawet jesli nie ma sie drona - a jedynie jest sie majsterkowiczem
obawiam sie, ze w cenia 1 $ - trudno bedzie odsprzedac bez 100 proc marzy (bo przesylka drozsza)
:-)

Generalnie nie chodzi mo tutaj o zarobek, po prostu fajna cena jest na nie i bardziej chcialem komus pomoc jesli chce kupic kilka baterii taniej, odpali mi na piwo i wysylke a i tak wyjdzoe taniej niz kupno pojedynczych sztuk ;) poza tym przesylka z gearbest jest za free przeciez ;)
night95
VIP

Pochwały: 17
Telefon:: let x690

Postprzez nomundo » 26 cze 2016, o 12:39

Hej,
jako że $ poszedł w górę to zakup fona znowu oddalił się w czasie... na pocieszenie sprawię sobie drona. Chcę zobaczyć jak się tym lata, po prostu - rozeznać się czy mi się podoba, więc na pierwszy raz:
http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explor ... 13827.html
ew.
http://www.banggood.com/XK-X250-2_4G-4C ... 74721.html

Nie potrzeba mi kamerki, chociaż byłaby fajnym dodatkiem. Alien z kamerą jest prawie 2x droższy więc podziękuję ... :F

Który z tych dwóch modeli (lub inny polecany w kwocie do 200zł ) może być lepszy na pierwsze latanie?
nomundo

Telefon:: Lenovo

Postprzez smyku » 26 cze 2016, o 12:46

Płacąc przelewami24 na dzień dzisiejszy kurs to 3.95. Czyli sprzed Brexitu i 2 grosze tańszy niż obecny NBP. Także nie jest jeszcze tak źle. Podejrzewam, że w poniedziałek zaktualizują kursy i będzie coś koło 4.05.

Na Ali masz 10 dolców drożej symę, ale z bogatszym wyposażeniem, bo dodają kilka baterii, etc.
smyku

Pochwały: 1
Telefon:: Xiaomi Mi4

Postprzez kombajnik » 26 cze 2016, o 22:12

No to ja dzisiaj zakończyłem przygodę ze swoją Symą X5-C, po dodaniu antenki w celu zwiększenia zasięgu tak zaszalałem z wysokością że później jak dmuchnęło to drona zwiało całkowicie i już go nie znalazłem :( Chyba będę miał na sprzedaż zestaw osłonek na śmigła i zestaw śmigieł.
kombajnik
VIP

Pochwały: 20
Telefon:: Xperia XZ1 Compact
ROM: Stock

Postprzez zielony14 » 6 lip 2016, o 19:09

Jak najbardziej polecam nihui'a u807
Mój przyszedł dzisiaj i juz 5 lotów odbyłem :)

Póki co jestem mega zadowolony :)

EDIT.

Haha, dzisiaj spalił się jeden silniczek jeszcze przed startem xD
Pomoc w zakupach z chin, w wyborze telefonu.
Najnowsze promocje telefonów!

Więcej na pw, bądź "zleceniekupna@gmail.com".
zielony14
VIP

Pochwały: 70
Telefon:: IPHONE 11 PRO MAX

Postprzez marx » 7 lip 2016, o 22:39

Może coś lepszej jakości , XK Alien X250
https://www.youtube.com/watch?v=5mnTWty ... Mnq58Eof0a
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Postprzez tomikitwo » 8 lip 2016, o 12:39

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To rzeczywiście dron godny polecenia :p

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić