LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,
22 wrz 2018, o 17:47
A masz drugi koło niego, żeby jasność porównać (bo na to najwięcej narzekań).
30 wrz 2018, o 11:15
jest jakiś sposób żeby podnieść dźwięk dzwonka, mam ustawione na maxa, a jest dość cicho, próbowałem różnych apek ale niewiele to dało
30 wrz 2018, o 18:29
Witajcie mam kilka pytań odnośnie LOS 8.1.
1. Istnieje jakaś apka lub port z innego telefonu gdzie działają obie kamery i tryb bokeh?
2. Można instalować 8.1 bezpośrednio ze stockowego Leree? Czy trzeba pierw przejść na recovery i rom Jui?
3. Jak w przypadku recovery do stocka w twrp ? Nie ma z tym problemu?
Pozdrawiam.
3 paź 2018, o 14:51
Witam
Szukam rozwiązania sam ale zamiast poprawy... wszystko zawaliłem.
Kupiłem telefon Coolpad cool 1, wszystko śmigało oprócz internetu (działał tylko przez wifi ) nie działa 4G. dodam że mieszkam w UK a sieć to Virgin.
Wiec postanowiłem wgrać wszystko nowe co umiałem ( android 7 plus Journey UI ).
Teraz nadal nie mam internetu ale dodatkowo większość jest po Chińsku.
pomóżcie proszę doprowadzić telefon do stanu używalności.
13 paź 2018, o 09:06
A jaki konkretnie ROM wgrałeś i skąd?
LTE Ci nie działa, bo na 90% źle masz ustawione APN. Też mam Virgin i trochę trwalo, zanim ustawiłem wszystko prawidłowo
15 paź 2018, o 10:36
Te wyświetlacze z 10 punktowym dotykiem są tylko 10 zł droższe. Raczej na taki się zdecyduję. Dzięki za pomoc
Jakby ktoś potrzebował dobry wyświetlacz, to śmiało mogę polecić tego sprzedawcę
https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 4c4dgfV7HTKupiłem oryginalny złoty i niczym nie odróżnia się od tego co miałem. LCD przyszło po 2 tygodniach
taaaa, jak wszystkie kijowe podświetlenie i grubsze ramki, jak ktos rozbije oryginalny wyświetlacz to juz nie kupi nowego o takich samym parametrach
15 paź 2018, o 13:34
Ten z lewej to nowy wyświetlacz, ten z prawej jest od nowości. Oba mają identyczną jasność, tylko ten nowy cieplejszą barwę. Wielkość ramek sam oceń. Zdjęcie może niezbyt piękne, ale widać co trzeba
- Załączniki
-

- 2018-10-14_15-21-002.jpg (179.48 KiB) Przeglądane 1336 razy
16 paź 2018, o 09:54
Co to za case? Masz gdzieś przykładowego linka do tego? Ranty bardzo fajnie wystają, powinno chronić ekran od płaskich upadków.
17 paź 2018, o 20:18
Ach, ten znam. Szkoda, bo już miałem nadzieję, że dorwałeś jakiś miękki kejsik z tak dużym rantem.
18 paź 2018, o 18:45
Ktoś mógłby wyciągnąć dla mnie domyślny dźwięk Cool 1
na androidzie 6, nazywa się chyba Jingle?
Szukałem w google i znajduje ten dzwonek na YT ale jest za krótki. Albo najlepiej wszystkie.
20 paź 2018, o 18:45
https://pl.aliexpress.com/item/Case-Mi- ... 5c0fNDJiF3Ten case ma fajny rant zachodzący i nadstający na przedni panel, jest gruby i elastyczny, ale nie nadaje się do pełnego szkła które jest na cały przedni panel. Mam ten właśnie połączonym plastik z gumą i ten który jest dużo zgrabniejszy i dużo lepiej leży na fonie, szczerze jak najbardziej mogę go polecić jeśli nie używasz pełnego szkła tzn te szkło z ramką elastyczną.