Cool1 od LeEco oraz Coolpad

LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,

Re: Cool1 od LeEco oraz Coolpad

Postprzez _MarSs_ » 10 lut 2018, o 09:57

Asari97 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bo zapewne wgrałeś soft LeRee.
Ja próbowałem uruchomić apkę LEFM2 z softu LeRee na R116 ale się nie uruchamia, bo pewnie brakuje sterownika, a nie chciałem go rootować dla samego testu, tym bardziej, że nie mam źródła tego softu w razie kłopotów.
_MarSs_

Pochwały: 37
Telefon:: Cool1
ROM: LeRee

Postprzez Flyagaric » 10 lut 2018, o 10:26

_MarSs_ napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale, ale! Do pełnego spektrum brakuje ci jeszcze LeRee Le 3. Tu może być jeszcze więcej różnic.

wiertar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Diabeł wie. Nikt się jeszcze LeRee nie chwalił na forum.
Ostatnio edytowano 10 lut 2018, o 10:28 przez Flyagaric, łącznie edytowano 1 raz
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez Maniu82 » 10 lut 2018, o 10:28

_MarSs_ napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja mam c106 i radio działa bez problemu - używam, a nie tylko spojrzałem że jest. Było i na sofcie z którym przyszedł i jest na leree. Z tym że oryginalny soft miałem chwilę więc nie wiem czy radio odbierało tam jakoś inaczej
Maniu82

Pochwały: 1
Telefon:: COOL1

Postprzez Azael » 10 lut 2018, o 16:51

basswitek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
A w jakiś tel działa radio FM bez słuchawek? Bez łączą internetowego oczywiście

Na kumpla starej Xperii (ale co to za model to nie pamiętam) grało radio fm normalnie, przez głośnik w telefonie, bez podpinania słuchawek :-)
A u znajomego mojego kolegi ojca sam telefon się lądował jak nim potrzasalo....

Jaki model xperi albo bajek nie pisz.
Azael
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Postprzez basswitek » 10 lut 2018, o 22:35

Nie tym tonem, ok? Gdybym nie widział sam to bym nie pisał. Nie wiem co to za model ale jedna z pierwszych Xperii, 4-4,5", wygląd podobny do LT18
basswitek
AKTYWNY

Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi mi4c

Postprzez Azael » 10 lut 2018, o 22:40

basswitek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie ok. Albo podaj przykład albo nie śmieć bo każdy telefon potrzebuje anteny bo żaden nie ma wbudowanej anteny.
Azael
AKTYWNY

Postprzez Maniu82 » 11 lut 2018, o 00:46

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie ok. Albo podaj przykład albo nie śmieć bo każdy telefon potrzebuje anteny bo żaden nie ma wbudowanej anteny.
Jak kolega wyżej. Nie tym tonem... Mało lat widać masz i nie pamiętasz. Zarówno część pierwszych Xperia jak i niektóre Nokie (co już dodaję od siebie) nie wymagały słuchawek a radio działało.
Maniu82

Pochwały: 1
Telefon:: COOL1

Postprzez aquator1979 » 11 lut 2018, o 14:16

A ja zauważyłem w moim c103 z BG problem który mnie drażni bardzo.
Podczas rozmowy przez telefon w normalnym trybie czyli przy uchu jakość połączenia jest ok.Jednak na głośnomówiącym mój rozmówca słyszy mnie czasem co drugie słowo,z pełnego zdania zawsze coś przytnie...ja rozmówcę słyszę dobrze.
Nie wiem może mikrofon wymienić?
aquator1979

Telefon:: samsung a5

Postprzez Azael » 11 lut 2018, o 16:11

Maniu82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jak kolega wyżej. Nie tym tonem... Mało lat widać masz i nie pamiętasz. Zarówno część pierwszych Xperia jak i niektóre Nokie (co już dodaję od siebie) nie wymagały słuchawek a radio działało.
Swojej żonie możecie mówić jakim tonem ma się zwracać ale nie mi

Pytam się jaki model? Podasz to ok, masz rację jak nie to po co pisać. Obecnie żaden nie ma odbiornika fm
Azael
AKTYWNY

Postprzez celownik78 » 11 lut 2018, o 17:41

aquator1979 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Witam, mam 2 egz. wersje z softem R116 z BG. Testowałem w samochodzie tryb głośnomówiący oraz w domu, rozmówca słyszał różnice w jakości ale rozumiał treści, mówił, że jest dobrze. Może wada mikrofonu lub softu hmmmm. Sieć PLAY.
celownik78

Pochwały: 2
Telefon:: Leeco

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do LeTV LeEco