Bo wiesz to masoni i cykliści wszystko ich wina
a na poważnie to wszystko tak jest ustawione by maksymalnie grac na czas by ludzie sami im maile pisali z prosba o odesłanie nawet takie coś ze gość pisze żeby mu dosłać materiały a ma ograniczenie na serwerze założone w wielkości załącznika.
Wysyłasz a jak nie sprawdzisz na drugi dzień lub do spamu ci to przerzuci to nie widzisz ze masz info na drugi dzień ze nie doręczono maila.
Wpienili mnie na maksa bo az tak mi nie zależy na tych telefonach ale nie lubię jak sobie ktoś jawnie w h.... leci poprostu.
Tak zrobiłem niestety wiesz domyślam się ze podkomisarz Gocko to tam szef bo to juz znaczna szarża wiec nie podszedł tylko dogadywał w tle ( heeh za kobieca spódniczka sie ukrywał o ile celniczki maja spódniczki hehe ) a rozmawiała ze mną jego podwładna. I po jej hasle żebym na nia nie krzyczal

. Wykrzyczałem sie dwa razy na ich szefową w Przemyślu. W sumie konkretna babkę ale jedno co jej mogę zarzucić to nie poinformowana mnie jak moge zlożyc skarge na prace jej ludzi mimo ze prosilem u ta inforamcje tak publiczna

.