przez lukasz234@o2.pl » 23 paź 2017, o 12:00
Miałem to nieszczęście, że byłem jednym z pierwszych, którym Przemyśl zatrzymał telefony od 2 różych sprzedawców, pomijam to że leżał tam ponad 2 miesiące zanim cokolwiek zaczęli działać w tym temacie, później kontrole telefonów w urzędach bo brak znaczków certywikatów na pudelkach, telefonach itp. po kolejnym miesiącu w końcu w decyzji stwierdzili, że nic nie da się zrobić i trzeba odesłać . Oczywiście odesłałem odpowiedź, że skoro tak to niech odeślą do nadawców i teraz niespodzianka było to 6 miesięcy temu. Nie ma błędu wysłano gdzies 22-23 marca, w trakingu przesyłki wyświetlają się że zostały wysłane, dodatkowo że 31.03.2017 dotarły do kraju przeznaczenia tj Singapur, od tamtego czasu molestuje sprzedawców o to czy paczki wróciły ale cały czas twierdzą że nic do nich nie dotarło...znajomemu też zaczymali przesyłkę i w tym samym czasie wysłano i również nie dotarła. Teraz moje pytanie co z tym zrobić, czy można jakoś ubiegać się o potwierdzenie otrzymania przesyłki z Przemyśla? Skoro oni mieli ją jako ostatni to powinni mieć jakieś potwierdzenie? Nie mam zamiaru przez ich jakieś niedopatrzenie stracić pieniądze.