Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
20 gru 2016, o 17:04
Mi przez apkę bez problemu befrugala zalicza
27 gru 2016, o 21:27
Witam.Wczoraj na wątku Goldiego natknąłem się na informację o tym serwisie.Serwis polski,Aliexpress 6.25% zwrotu do tego do 48 godzin od zarejestrowania podwojony cashback.Wygląda zachęcająco ale może ktoś już z tego korzystał? Minusem jest wypłata dopiero od 50 zł oraz okres oczekiwania ok 40-90 dni.Tak patrzę i widzę coraz więcej minusów,strona niezabezpieczona czyli ktoś robi biznes małym kosztem...
28 gru 2016, o 12:14
Długi okres oczekiwania to standard. Im szybciej potwierdzisz na Aliexpress otrzymanie produktu, tym szybciej Aliexpress potwierdzi zakup i zaakceptujemy cashback :)
Także czas akceptacji zależy poniekąd od Ciebie.
Co do zabezpieczenia to już jesteśmy na etapie pozyskiwania certyfikatu :) Jest okres świąteczny zatem nieco się to wydłuża.
28 gru 2016, o 13:38
Szkoda.Już kupiłem i bałem się wrażliwe dane u Was zostawiać.Jak będziecie mieć certyfikat to może się zdecyduję,prędzej mój ojciec lub córka bo ja się już zarejestrowałem.U Goldwaya to potwierdzam już po dwóch tygodniach

.Dopisuję już po napisaniu posta więc może to być trochę choatyczne.Czy możliwy jest u Was cascback przez aplikację mobilną w smartfonie? I jeszcze sprawa jednego konta na jednym urządzeniu.W przypadku moich rodziców wszystko musiałoby iść z jednego adresu IP.Piszecie w regulaminie że możliwe są odstępstwa tylko trzeba to Wam oficjalnie zgłosić .Na pewno jeszcze tu zaglądniesz a odpowiedź przeczyta więcej forumowiczów.Pozdrawiam.
28 gru 2016, o 20:57
Bardzo tu wszyscy lubimy promocje po 20% a już takie bywały.Możesz spróbować pobić promocyjny rekord

Pozdrawiam.
28 gru 2016, o 21:20
Szkoda.Już kupiłem i bałem się wrażliwe dane u Was zostawiać.Jak będziecie mieć certyfikat to może się zdecyduję,prędzej mój ojciec lub córka bo ja się już zarejestrowałem.U Goldwaya to potwierdzam już po dwóch tygodniach

.Dopisuję już po napisaniu posta więc może to być trochę choatyczne.Czy możliwy jest u Was cascback przez aplikację mobilną w smartfonie? I jeszcze sprawa jednego konta na jednym urządzeniu.W przypadku moich rodziców wszystko musiałoby iść z jednego adresu IP.Piszecie w regulaminie że możliwe są odstępstwa tylko trzeba to Wam oficjalnie zgłosić .Na pewno jeszcze tu zaglądniesz a odpowiedź przeczyta więcej forumowiczów.Pozdrawiam.
Na wszelki wypadek proponuje kupować przez przeglądarke na komputerze aby nie było problemów z niezarejestrowanym zwrotem.
Co do tego samego IP. Raczej nie tolerujemy takich "wyjątków" ze względu na dostępne promocje (x2 cashback, polecanie innych osób). Proponuje robić zakupy na 1 koncie cashback to wtedy szybciej zbierzecie minimum do wypłaty :)
Jeśli jednak koniecznie chcecie mieć osobne konta z tym samym IP to okej, ale pod warunkiem, że tylko 1 konto skorzysta z promocji x2 cashback (zakupy w ciągu 48 h od rejestracji). W innym przypadku nasz system automatycznie uzna to jako multikonto i dostaniecie bana...
3 sty 2017, o 11:34
Mam dla Ciebie dobrą wiadomość :)
Strona jest już bezpieczna, chroni ją RapidSSL. Zatem nie musisz obawiać się już o swoje dane
5 sty 2017, o 10:35
Witam,
czy ktoś już wypłacał z cashgoback.pl? Wsyztsko bez problemów?
Jeśli ktoś ma konto to podeślijcie reflink do rejestracji, być może skorzystam to zarobimy po 5-tce.
8 sty 2017, o 00:13
Mam dla Ciebie dobrą wiadomość :)
Strona jest już bezpieczna, chroni ją RapidSSL. Zatem nie musisz obawiać się już o swoje dane
Widziałem.Niestety nie skorzystałem wtedy po rejestracji.Jak się mój ojciec zarejestruje to może coś ugra na tym podwójnym cashback.Ja w tej chwili na Planet Plus mam 7% więc mnie nie motywujecie

Pozdrawiam.
8 sty 2017, o 00:31
Poszło

Musisz z linka się zarejestrować i do 48 godzin zrobić zakup,wtedy to zaliczą.Nie spotkałem się tu z użytkownikami cashgoback.Będzie nas dwóch,może klub cashgoback założymy

Pozdrawiam.
8 sty 2017, o 10:11
Ja kupowałem za pośrednictwem tego serwisu i obecnie czekam na swoją wypłatę. Transakcja na ali zaliczona i widzę ją w nadchodzące zwroty. Zobaczymy czy i jak to działa .
8 sty 2017, o 12:21
Na pewno wszystko będzie ok.Każdej firmie zależy na pozytywnym wizerunku.Przynajmniej na samym początku