Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Cashback

3 lip 2017, o 11:58

Wyciąg z ich regulaminu:

6. Separately, the percentage of the cashback.
6.1 The service alikopi.ru provides 30% cashback if the balance is less than 8$ (the amounts from the waiting list are also considered), then the cashback is equal to 11% (note that 30% of the cashback is paid by us, since aliexpress.com does not provide a cashback more than 11%). After you withdraw the money and the balance is $0, you will again be able to receive 30% cashback, ie 30% You will receive a cashback from time to time, but every time you withdraw money. Also, we want to note that despite the fact that we are gradually reducing the size of the cashback, with a general calculation, you will see that we are charging the biggest cashback on aliexpress.com in the world!
6.2 Minimum amount of cashback output 48$.

Po kulawym przetłumaczeniu w transaltorze:

6.1 Usługa alikopi.ru zapewnia 30% zwrot środków pieniężnych, jeśli saldo jest niższe niż 8 USD (kwoty z listy oczekujących są również rozpatrywane), a następnie zwrot pieniędzy wynosi 11% (należy pamiętać, że 30% zwrotu pieniędzy jest przez nas wypłacane , Ponieważ aliexpress.com nie zapewnia zwrotów pieniężnych więcej niż 11%). Po wycofaniu pieniędzy, a saldo wynosi 0 USD, otrzymasz 30% zwrot pieniędzy, czyli 30% Od czasu do czasu otrzymasz zwrot pieniędzy, ale za każdym razem, gdy wypłacasz pieniądze. Warto również zauważyć, że pomimo faktu, że stopniowo zmniejszamy wielkość cashback, z ogólną kalkulacją, zobaczysz, że pobieramy największe zwrot pieniędzy na stronie aliexpress.com na świecie!
6.2 Minimalna kwota wypłaty gotówkowej 48 $.

Nie wygląda to różowo, ruscy z kasą znikną i tyle będzie z cashbacku.

5 lip 2017, o 21:23

a mi planetplus nie naliczył cashbacku, musiałem wszystko ręcznie wklepywać 15 zamówień, a co najlepsze w kreatorze widnieje tylko opcja sklepu aliexpress app, czyli wie że kupowałem ale nie naliczyli, po konsultacji z planet powiedzieli, żeby ręcznie wpisać... słabo

7 lip 2017, o 13:42

cashgoback_pl napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dla nas było jasne, że stawka netto to kwota całkowita - 23% vat. Ale faktycznie, może to wprowadzać w błąd. Dopisaliśmy szczegółowy punkt do regulaminu. Dziękujemy za uwagi :)

#CashGoBack

No to ku przestrodze ewentualnych zainteresowanych ostrzegam że NADAL OSZUKUJĄ!

Przeliczyłam sobie w Excelu zwroty jakie mi naluczyli z zakupów na Aliexpress.. i okazało się że jest to 7,62% zamiast 9,38% !! Wybierając ich zamiast PlanetPlus które daje całe 8% - zamiast zarobić to straciłam. No ale mam nadzieję że informacja pójdzie w świat i klienci wybiorą uczciwszą, solidną konkurencję ;p

Ps. Swojej powitalnej 5zł też nie otrzymałam..

Poniżej wrzucę screen z wymiany @:ObrazekObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

7 lip 2017, o 13:46

No to niech będzie że to ja mylę pojęcia.. ale w takim wypadku wybieram sposób w jaki kwotę NETTO rozumuje PlanetPlus ;) ObrazekObrazek

8 lip 2017, o 16:11

Panowie, gdzie teraz najwięcej się da przyoszczędzić na Aliexpress??
Zamierzam kupić za $249.99 + wysyłka, jestem totalnie zielony ...znaczy ze skorzystaniem z danego serwisu cashback sobie poradzę, ale nie chciałbym spędzić połowy dnia szukając najlepszego i wypłacanego serwisu :)

Nie mieszkam w PL, ale mam tam konto bankowe, jeśli to coś zmienia.

Pozdr

8 lip 2017, o 16:41

Dla mnie najlepszy jest simplybestcoupons.com
Obecnie z tego co widzę jest 12% + 5$ za rejestrację.
Wyślę Ci reflinka do rejestracji jak skorzystasz to miło. Pamiętaj o wyłączeniu adblocka. Obrazek

8 lip 2017, o 23:47

A o co chodzi z tymi różnymi stawkami przy różnych flagach? I skąd wiadomo ile akurat naliczą?

9 lip 2017, o 04:57

Zawsze wybieram tam gdzie jest najwięcej i tyle nalicza, nie patrzę na te flagi.

9 lip 2017, o 10:37

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ślij ślij, chętnie kliknę w podzięce za dobre info ",

9 lip 2017, o 10:52

@gta
Wysłane
Odpowiedz