Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Cashback

23 cze 2017, o 18:18

Tommi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jaki poziom cashback dają na gearbest, dobrze mi się zdaje że 6%?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

23 cze 2017, o 18:28

Tak

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

23 cze 2017, o 18:31

Ale chyba nic na start za rejestrację lub reflinka..

23 cze 2017, o 20:08

To poproszę o reflinka na PW na yazing, bo zamierzam się zarejestrować, to niech ktoś na tym skorzysta, kto pierwszy ten lepszy ;)

24 cze 2017, o 21:00

taquito napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ktoś korzystał? Czy lepiej brać 10% z " Simply Best Coupons" +5$?

A dziś widzę, że EPN daje 15% na Aliexpress

26 cze 2017, o 00:45

Tylko, że na EPN trzeba mieć chyba uzbierane aż 25 USD (jak nie więcej) aby móc wypłacić i to na konto w Rosji. Nie można wypłacić na PayPala. Przelewy na inne konta są obłożne prowizją i opłatą.

30 cze 2017, o 11:18

Jakby ktoś planował zakupy na Aliexpress to dają 10%! Nie wiem jak długo taki wysoki się utrzyma ;) więc korzystsć kto może ;)

30 cze 2017, o 11:19

Planetplus pisał, że do końca czerwca jest CB 10% na Ali

30 cze 2017, o 19:03

Zamierzam zarejestrować się na Befrugal, jeśli ktoś chce zgarnąć $ za polecenie to czekam na reflinka na PW, kto pierwszy ten lepszy ;)

3 lip 2017, o 11:19

A ktoś korzystał z tego:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ck.release
Aplikacja "-30% Aliexpress - Cashback"
?
Odpowiedz