Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

7 paź 2015, o 22:07

caros napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

kupowalem takie: http://v.yupoo.com/photos/supermall/385419751/ tutaj masz real fotki http://www.zakupyzaliexpress.pl/k2/all- ... -asics-gel uwaga na rozmiary, moje pkazaly sie zbyt duze

8 paź 2015, o 14:54

A więc buciki zamówione u tego sprzedawcy http://www.aliexpress.com/store/1407279
wysłane 30.09.2015 a odebrane dziś czyli 08.10.2015 czyli wysyłka expres :)
Z rozmiarem się udało pasują idealnie. Jeśli chodzi o wykonanie jestem zadowolony, nie widać śladów kleju wszystko ok.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

8 paź 2015, o 15:32

Kurde a u mnie wysłana 21.09.15 i jeszcze jej nie ma

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

8 paź 2015, o 18:39

redkontakt napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A jak status paczki masz?

8 paź 2015, o 21:39

Nie widać jej na trackingu (nie znaleziono nr) na 17track, nr z China Post

8 paź 2015, o 21:40

Od rozmów o statusach i trackingach jest chyba osobny wątek?

9 paź 2015, o 00:35

SeeSoon napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jaka długość wkładki masz masz jak mierzyłes stopę i jakie zamówiłes?

Tapatalk

9 paź 2015, o 00:48

Nr 43 a długość mojej stopy to 26,5 cm i taka sama jest też wkładka. Jest idealnie i nic nie cisnie, nie przeszkadza

9 paź 2015, o 09:10

To mi musiały przyjść jakieś oszukane. Ile bym nie mierzył to wychodzi 27.5 i były za małe. Nie wiem czy teraz wziąć 28 czy 28.5?

Tapatalk

9 paź 2015, o 10:00

To i ja się "pochwalę" butami od tego polecanego tutaj kilka postów wcześniej sprzedawcy .
Wszystkie wysyłane były bardzo szybko , dochodziły do mnie przeważnie w 10-20 dni.
Jakość wszystkich tych butów jest porównywalna ,rozmiar dobrany wg tabelki w cm pasuje idealnie, syn w czarnych a ja w granatowych gram w piłkę (oczywiście rekreacyjnie) i buty jeszcze trzymają się kupy.
Śmiało mogę polecić i buty oraz sprzedawcę , w PL za około 65 złotych nie ma nic lepszego.

Może pomocne by było zrobienie fotek dla porównania tych butów w obecnym stanie ale nie sądzę by był to przyjemny widok ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

9 paź 2015, o 10:22

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zadne oszukane ja tez zamawialem juz 2 pary nb 2 pary airow i 1 roshe dla siebie zawsze 26,7 i zawsze biore US9,5 i sa w sam raz. I dla dziewczyny maxy zamawialem unisex, meskie bo ma dluga a waska noge i tak jak wymierzylismy taki numer wziolem i sa idealne. Raz dla siebie posluchalem kogos tutaj z forum i jak z pomiarow wyszlo mi US9,5 ktoś doradził numer wiekszd czyli US10 i sa mega kajaki jak na mnie, dobrze że w miařę szybko znalazłem kumpla z wiekszą łapą bo by leżały jako wysatwa w domu.

9 paź 2015, o 10:26

A są jeszcze jacyś sprzedawcy co oferują buty w podobnej cenie do 20$?
Odpowiedz