Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

4 paź 2015, o 15:21

Witam Czy ktos ma namiary na dobrej jakosci Timerlandy damskie oczywiście na Aliexpres

5 paź 2015, o 02:30

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wejdz sobie raz jeszcze bo ja tam widze rozmiary większe, moze dodali
http://www.aliexpress.com/item/large-si ... 79897.html

5 paź 2015, o 16:36

Buty od Super Mall
http://v.yupoo.com/photos/supermall/albums/28815198/
Cena wyjściowa 56$, stargowane na 53$, kupione przez aplikacje mobilną z kuponem 3$, czyli wyszły ostatecznie 50$. Jakościowo wydają się ok. Trochę niechlujnie wykończone języki ale z zewnątrz tego nie widać. Na podeszwie widać w niektórych miejscach, że kolor czarny wchodzi delikatnie na biały i odwrotnie ale żeby to zobaczyć trzeba wziąć buta w rękę i dokładnie mu się przyjrzeć. Klejem nie ubabrane. "Pachną" nowością/klejem mam nadzieję, że z czasem się trochę przewietrzą.
http://imgur.com/a/jeRCT

5 paź 2015, o 17:45

Zapach z czasem mija więc bez obaw :)

5 paź 2015, o 23:22

Zmierzyłem dobrze stopę , długość wkładki 27,5cm. Buty przyszły i okazało się , że są za małe. Nie tak , że nie mogę włożyć nogi ale jak trochę przeszedłem to palce bolą :)
Chcę zamówić jeszcze jedne. Czy brać 1cm więcej czy 0,5cm ? Napewno dobrze zmierzyłem.
Buty to New Balance.

5 paź 2015, o 23:37

Zależy czy nowe buty chcesz mieć o 1cm większe czy o 0,5cm. Jak chcesz mieć większe o 1cm to zamów większe o ....1cm.
Nie rozumiem pytania. Ktoś ma ocenić o ile za małe buty kupiłeś na podstawie postu. Zapewniam, że masz lepsze możliwości zrobić to samemu.

6 paź 2015, o 06:09

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W skarpetach czy bez mierzyles? Najlepiej robić tak, nwkladamy skarpety, bierzemy biala kartke przyklejamy na podlodze przy scianie, bez progu. Stajemy noga na papierze dosuwany tyl stopy do sciany i zaznaczamy a lepiej ktos zaznacza palce na kartce papieru prowadzac prostopadle dlugopis do podloza. Gwaratntuje ze nie przyjda Ci buty za male. Ja mierze tak i od sary i z dhgate przychdoza wprost.idealnie.
I bierzesz numer jaki odpowiada dluaosci stopy, chyba ze nie trafisz w tew. Tabelce bierzesz np o 2-3mm wieksze. Kto to wygole wymysla zeby brac 0,5-1cm? A potem chodzic w kajakach?
Tak samo jak doradzanie komus z ciuchami, bo ja nosze l i biore xxxxl, raz ze kazdy sprzedawca ma inne miary inne ciuchy a dwa co najwazniejsze kazdy z nas jest inny.
Poprostu sie mierzymy i wybieramy produkt zgodnie z miara, raz psoluchalem takich rad, bierz numer wieksze niz w PL i zamiast wziac 9,5 wziolem 10 i teraz leza w szafie juz kilka miechow. Odkad mierze dokladnie wszytsko nie zdazylo mi sie nic na zmarnowanie kupic.

6 paź 2015, o 10:25

Tak też zmierzyłem , wyszło 27,5 i za małe. Chyba , że się trafiły jakieś oszukane.

6 paź 2015, o 13:07

A że tak zapytam , czy doliczyłeś te 2-3 mm jak pisał kolega w poście wyżej.

6 paź 2015, o 14:25

no mi wyszlo z pomiaru 26,7 zaryzykowalem i wzialem 9,5. I sa idealne. Zarowno roshe, airmaxy x 1, new balance.
Podaj tabelke sprzedawcy. Podpowiemy.

6 paź 2015, o 17:45

Kupował ktoś gdzieś jakieś asicsy?

6 paź 2015, o 17:53

A moze ktos jakies fajne,dobre jakosciowo mokasyny kupował?

Wyslane z G7
Odpowiedz