przez hellhammer » 27 maja 2015, o 07:46
A masz jakies airmaxy z kuponem zeby wyszło max 20$ :)
Nie no, moze jeszcze chcesz zaplacic 15$ za MAX'y jak takie znajdziesz ?

Wez idz na bazar i poszukaj wygodnych trampek za 40zł a nie dziadujesz zeby fajke kumplom pokazac

Jak masz takie bzdury pisac to lepiej nie pisz!! Co cie obchodzi w jakich ja butach chce chodzic? Nie zalezy mi na znaczku, poprostu odpowiada mi ten fason. A trampki to g... Dosc ze sama guma gdzie noga sie poci i nie jest wyprofilowany but do nogi. Nie kazdy lubi ganiac w trampkach. Pozatym nie ide za moda, bo przeciez teraz wszyscy w trampkach, ktore kiedys kosztowaly 7-10zl a teraz 35_45

smiech na sali...
Masz swoje preferncje i swoj gust i ja tego nawet nie podwazam, podobaja Ci sie trampki, lubisz w nich chodzic wszystko ok, ale nie narzucaj swojego zdania ani gustu innym....
Jakby mi na znaczku zalezalo tak jak Ty to myslisz to nie latalbym w sportowym obuwiu z lidla !! A latam i sobie chwale, ale potrzebuje drugich a ze obecny fason tych z lidla mi nie podchodzi, a z wygladu mi sie podobaja maxy to w czym problem? A ze uwazam ze nie warto dac 400-500zl za te buty to szukam u chinczyka i nie chodzi o znaczek jak to ujoles.
A co do ceny to poprostu nie orjentuje sie jak one chodza w chinach, wiec co w tym dziwnego ze tez chce jak najtaniej? Pozatym dostalem wyzej juz odpowiedz ze ponizej 35$ w miare ok maxow nie dostane. Wiec nie rozumie Twojego tekstu.
Wkurza mnie w tym temacie ludzie ktorzy nie zamierzaja ani doradzic ani kupic takich butow ciagle robia wrzuty, kup trampki, kup w pl, beznadziejna jakosc itp
Jak ktos chce kupic to i tak kupi, a nie kazemu zalezy na znaczku, lansie i 99% ludzi kupujacy fake liczy sie ze za taka cene jakosc nie bedzie powalajaca.
Nikt z nas tutaj piszacym o tym i kupujacy podrobki nie potrzebuje umoralniania, kogo stac sobie kupi oryginaly, sa tez tacy co wydadza ostatnia kase zamiast na zarcie na maxy. Ja do takich nie naleze.
Wiec masz jeszcze jakies zlote rady?