Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

27 kwi 2016, o 07:38

Fresh napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A ile zapłaciłeś w zewnętrznym sklepie?

27 kwi 2016, o 10:08

Nieźle was ten facet w trąbę robi. Sam miałem do czynienia z podobnymi ekscesami u sprzedawcy, dlatego powiedziałem dość i buty kupiłem w zwykłej ofercie z realnymi zdjęciami zwyczajnie przez wyszukiwarkę. Ważne tylko, aby sklep miał dobrą opinię, bo na opinie pod ofertą nie ma co liczyć - jest zdejmowana po paru godzinach. Wczoraj buty zawitały w WERze.

27 kwi 2016, o 12:41

@Fresh

Kupiłem z aliexpress

27 kwi 2016, o 14:36

Zamówienie 45$ usd zeszło mi z konta 47,23$ bo przewalutowanie tyle kosztowało na CNY, status na stronie unpaid.

____

edit:

Po 2h status na stronie zmienił się na paid.
Ostatnio edytowano 27 kwi 2016, o 15:30 przez Fresh, łącznie edytowano 1 raz

27 kwi 2016, o 14:41

Mam do Was kilka pytań, chciałbym kupić sobie buciki Nike air force.
1. Który sprzedawca ma najlepszą jakość obuwia ? Sara chce $42$ a HH Sport $45
2. Wiecie może jaki sprzedawca wrzuca do kartonika paragon i różne dokumenty do bucików ( widziałem coś takiego na Sz*h.pl )

Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam !

27 kwi 2016, o 15:04

import_chin napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Podróbami się zachciało handlować? :-)

27 kwi 2016, o 15:43

Nawet nie odpisujcie.

27 kwi 2016, o 16:39

Zobaczcie moje wcześniejsze tematy :)
Kiedyś myślałem o importowaniu portfeli z chin dlatego taki nick więc spokojnie nie mam zamiaru handlować podróbkami.
Na forum jestem o 22 listopada 2014 :)

28 kwi 2016, o 22:07

Sara odpisuje na skypie, ale obydwie płatności zarówno kartą smart bank jak i orange bank nie przeszły u mnie...

więc w tej samej cenie zamówiłem u HH Brand poprzez ali....

teraz czekam...

29 kwi 2016, o 11:50

Często pada pytanie o buty NB 574 - są na DhGate za około 19$. Zamówiłem, bo jestem z nich bardzo zadowolony. Według komentarzy pod aukcją powinny być tak samo dobre jak od Sneakers Factory 02. http://www.dhgate.com/product/2014-hot- ... ail-1-null

29 kwi 2016, o 14:22

Teraz odpisuje szybko, dziwne. Po 2 dniach mam status "shipped". Numer przesyłki prawdopodobnie będzie aktywny za parę dni, napisze coś więcej. Tracking NO.:
China Post Air Mail: xxx nie powinno być registered ? Czyżby wysłała zwykłym ?

Tymczasem przyszły mi buty z tej aukcji: http://pl.aliexpress.com/item/Men-athle ... 64429.html , zamówiłem 10 kwietnia
Zobaczymy jak się sprawdzą w oceanie za 3 tygodnie :)

29 kwi 2016, o 17:11

jak chcecie NB ze starego snakers factory to piszcie na WhatsAPP na numer +86 18518252718
dostaniecie instrukcję jak kupić :)
Odpowiedz