Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

25 kwi 2016, o 16:25

yarro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ponieważ Sara olewa moje maile ciepłym moczem... skorzystam z oferty tych dwóch sprzedawców...

dzięki za podanie nazw!

dziwne. Mi zawsze odpisuje rano na Skype

no to ostatnia szansa... skype...

25 kwi 2016, o 16:47

http://www.aliexpress.com/store/contact ... 96009.html

Piszcie tutaj :v

25 kwi 2016, o 20:31

R4z3l napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Chyba tak trzeba będzie zrobić a mógłbyś podać linki do tych sklepów ? najlepiej na ali ale może być każdy sklep, który oferuje jakiś dobry program ochrony kupujących i szyfruje płatność kartą.

26 kwi 2016, o 20:24

zgred napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ponieważ Sara olewa moje maile ciepłym moczem... skorzystam z oferty tych dwóch sprzedawców...

dzięki za podanie nazw!

Chinakulong, ma buty 10$ droższe, sory ale 250zł płacić za podróby ? Nie dzięki..

26 kwi 2016, o 21:32

1 opcja - piszesz do Chinakulong, że Sara ma $10 tańsza i czy w związku z tym Ci nie opuszczą ceny bo ich lubisz i chcesz od niech tylko ta cena..., Sara mi tak kiedyś opuściła całkiem sporo z ceny.
2 opcja - pytasz o te buty w HH Sport, czasem mają taniej niż Sara, ale pisz od razu że nie chcesz pudełka, HH Sport wysyła z pudełkiem za które sobie doliczają bodajże $2
3 opcja - uderzasz z tematem do Sary jeszcze raz ale na dhgate gdzie ma nowy sklep.

26 kwi 2016, o 21:53

Podałem link do sklepu sary na Aliexpress, jak się boicie o dane karty to kupcie wctym sklepie a nie w zewnętrznym...

Ile razy można powtarzać? :c

26 kwi 2016, o 22:04

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Skoro podała mi link do jej sklepu, to być może nie chce sprzedawać już przez ali, być może przez ali chce też więcej bo np parę stron wcześniej chciała za te czerwone air maxy od kogoś 49$ a dla mnie napisała 45$. Gdy pisałem o linkach na ali i dhgate to cisza.

___

Na DHGate czy Ali mogę wysyłać linki z yupoo, bez problemu? Właśnie chciałem do niej napisać na dhg i mam wiadomość, żeby nie wysyłać, żadnych wiadomości z kontaktami typu: email, nr telefonu, czy linki do innych serwisów bo maile są monitorowane.

Jak nie odpowie mi na DHGate to więcej do niej nie napisze bo szkoda mi czasu.

26 kwi 2016, o 22:51

Również gdy pisałem do Sary o link do ali to milczała, postanowiłem zamówić w ciemno z tego linku, i dzisiaj zawitały do mnie buciki, wszystko jest ok, znajomy zadowolony :)

26 kwi 2016, o 23:06

Nie wiem czemu się nie przyznaje do tego sklepu, dziwne...

Jakby ktoś miał jeszcze problemy z kontaktem z nią to można pisać na meil " day1220@qq.com " bo czasem z niego odpisuje na pytania zadane na meil saraxf2013@hotmai.com :v

27 kwi 2016, o 00:53

fatall1ty napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupiłeś przez jej sklep ? ( http://www.aliexpress-supermall.com/Pay ... c1379.html) Na tej nieszyfrowanej stronie ? Możesz powiedzieć ile od czasu zamówienia szły do ciebie buty i jakie ?

Niestety analizując ceny u innych sprzedawców, hh, topwholesale i chinakulong którzy odpowiadają bez problemów u sary jest najtaniej nawet jak nie wezmę pudełka. Poczekam w takim razie na opinie innych którzy kupowali w jej sklepie i podzielą się informacją co i jak.

27 kwi 2016, o 04:52

Fresh napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupiłeś przez jej sklep ? ( http://www.aliexpress-supermall.com/Pay ... c1379.html) Na tej nieszyfrowanej stronie ? Możesz powiedzieć ile od czasu zamówienia szły do ciebie buty i jakie ?

Niestety analizując ceny u innych sprzedawców, hh, topwholesale i chinakulong którzy odpowiadają bez problemów u sary jest najtaniej nawet jak nie wezmę pudełka. Poczekam w takim razie na opinie innych którzy kupowali w jej sklepie i podzielą się informacją co i jak.

Ja kupiłem na jej zewnętrznej stronie roshe run,dostawa standardowa w 2 tygodnie, jak do tej pory żadna kasa z konta mi nie zniknęła.

Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka

27 kwi 2016, o 05:43

Dobra zobaczymy.. zapłaciłem kartą przepłaconą, mam payment succesfull ale w zakładce zamówień "unpaid" i kasa z konta nie zeszła, na ali schodziła mi w tym samym momencie.

edit:

No zaj*biście odpisała mi na drugiego maila z day1220@qq.com, że cena 49$, 10 min po tym jak zamówiłem już. Jakieś jaja.. co mam jej dopłacać teraz ? Pierwszy i ostatni zakup u niej.
Odpowiedz