Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

5 kwi 2016, o 18:26

Kurcze, trochę słabo bo kontaktowałem się z Sarą i powiedziała mi co i jak, zakupy poza aliexpress, w sposób pewnie wszystkim znany:

> http://www.aliexpress-supermall.com/Pay ... c1379.html
>
> use this link buy it , choose the shoes price,leave message shoes link and size in your order is ok
>
> we are not have store in aliexpress
>
> because don't allow sell brand shoes by aliexpress at now, all of aliexpress order will be delete
>
> sorry for give you trouble

Czyli mówicie, że to jest kupa i nie ma co się w to bawić? Planowałem założyć specjalnie na tą okazję kolejne konto bankowe, żeby nie ryzykować mojego konta z większą ilością kasy.
Na allegro nie znajdę tych airów co u sary, a wyceniła mi je na 36dolców.

5 kwi 2016, o 18:51

Ostatnie buty z chin zamówiłem w lipcu tamtego roku, popularne nb od sneakera factory, teraz koleżanka poprosiła mnie, czy mógłbym znów złożyć jej zamówienie, ale na inny model, niestety nic nie wiedziałem o tej całej akcji walki z podróbami na ali. Troszkę się zapoznałem z tym całym tematem i byłem zdecydowany zamówić buty u "sary", ale po ostatnich komentarzach już sam nie wiem, to koniec tanich zakupów z ali?

6 kwi 2016, o 00:28

Nagle wszyscy poszukują tylko jeden model i tylko raz. Prosiła dziewczyna, koleżanka... tak, jasne :)
Taka uwaga do stałych forumowiczów: zanim pomożecie tego typu ludziom, wiedzcie, że jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że to płaczą handlujący tymi podróbkami poprzez allegro, facebooki, zarabiając na naiwnych i nieświadomych ludziach.

6 kwi 2016, o 09:14

Rangiz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

U Sary tylko w jej sklepie. Kupiłem zobaczymy jak wygląda realizacja. Dla tych co mają zamiar kupić info - z konta nie są ściągane Dolary tylko Chińska waluta :) do zapłaty miałem 35USD a pobrano 227 XCN czy coś :)

6 kwi 2016, o 09:26

Witam, znajdę na Alie jakieś logowane japonki męskie/damskie? :)

7 kwi 2016, o 12:32

Wie ktos gdzie kupie Asics Gel Lyte V H603L-1313
Obrazek
Obrazek

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

7 kwi 2016, o 13:03

Ma ktoś fotke z rozmiarami i dlugoscia wkladek w butach marki adidas a konkretnie dla zx od sary?

Ps. @up ladne dlonie :-)

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

13 kwi 2016, o 08:23

Czy zamawiał ktoś lacosty buty
chodzi mi o ten model http://v.yupoo.com/photos/jinxintongmaoyi/372260606/

czy rozmiary pokrywają się z tymi ze sklepów typu sizeer? czy jak nike czy adidas mam dł 28,5 cm to tutaj też tak się to pokrywa?

16 kwi 2016, o 22:06

Witam,
w 2015 kupiłem NB i byłem bardzo zadowolony. Sezon przelatałem i mam do dziś. W tym roku było już dużo trudniej.
Zaczęło się od znikania sklepów, potem ceny na poziomie ok 25 USD. Ja przyjąłem zasadę - cena jak rok wczesniej czyli do 20 USD.
Ja wybrałem to:
http://www.aliexpress.com/item/Free-soc ... 00609.html
po miesiącu przyszły NB. Wykonanie ok, takie jak poprzednio. Za cenę ok 80 pln polecam.

pozdr4all

17 kwi 2016, o 07:27

A powiedzcie jak z rozmiarami tam bo ja kupuje w sklepie buty i za każdym razem inny mam rozmiar buta mam od 43 do 45 co producent to inny rozmiar. A chciał bym dzieciaków kupić buty co maja podeszwy świecące. I się obawiam że za ale dotrą lub zbyt wielkie.

Wysłane z ZUK Z1 ;)

17 kwi 2016, o 08:34

Szukaj według długości wkładki a nie rozmiaru.

17 kwi 2016, o 12:44

Tak ale te wkładki są często przyklejone, przyszyte a wyrwanie ich to katorga dwa razy rozwaliłem buta w sklepie i nie wyrwałem wkładki :(
A tu u Chinoli jak jest rozmiar podawany wkładka czy obuwie ?
Odpowiedz