przez dalekijohn » 17 cze 2017, o 18:09
27. Banggooda znam już od około 2 lat, a pierwsze co zamówiłem to były słuchawki Xiaomi Piston 3. Wszyscy polecali mi ten sklep, bo w internecie było bardzo dużo podróbek, a tutaj jako jedyni mieli dobrą cenę i oryginalny produkt. Czasami mają naprawdę dobre ceny, których nie ma u konkurencji no i fajne kupony zniżkowe oraz system zbijania cen punktami. Do tego częste snap-up z przedmiotami za 1$ - chociaż lepsze akcje były ponad rok temu, większe szanse bo mało botów było. Ostatnio zamawiałem powerbanka od Xiaomi, a ogółem mam pełne 8 stron zamówień oraz konto VIP 4 tak więc można powiedzieć że jestem ich stałym klientem ;) Zastanawiam się nad zakupem dmuchanej sofy i pewnie skończy się tak, że zamówię ją również z Banggooda. Jeśli chodzi o słabe strony sklepu to mogliby poprawić chociażby wspomniane Snap-upy - gdyby wprowadzili captche utrudniłoby to zakup botom i prawdziwi ludzie mieliby szansę. Ponadto europejski magazyn jest słabo rozbudowany, częste braki i brak informacji o ponownej dostępności przedmiotów.