Bezramkowy Doogee MIX za darmo od sklepu Banggood.com

Konkursy z nagrodami.

Re: Bezramkowy Doogee MIX za darmo od sklepu Banggood.com

Postprzez RussianYeti » 17 cze 2017, o 15:55

19. Banggood to sprawdzony sklep wyróżniający się na tle konkurencji sprawnym supportem i atrakcyjnymi promocjami. Przede wszystkim dodałbym możliwość wysyłki bez vat oraz rozszerzył możliwości płatności o kryptowaluty. Kupowałem tam smartfony, DVR, powerbanki, głośnik i inne akcesoria.
RussianYeti
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Xiaomi

Postprzez dkx1992 » 17 cze 2017, o 17:07

20.

Ujmę sprawę w sposób taki, zrozumiały, ni dwojaki.
Konkursa zobaczyłem, bardzo się zdziwiłem, zalogowałem się raz raz i komenta wstawiać czas.
Na telefon szybkę zamówiłem, bardzo się zdziwiłem, bo ledwo się odwróciłem, a już w jej posiadaniu byłem.
I feedbacka wystawiłem, bo miło się zaskoczyłem !
Jest to dobry sklep... lecz bez padaki, niech nieco zmniejszą ceny, a będzie on jedyny taki !
dkx1992

Postprzez xxllxx » 17 cze 2017, o 17:08

21.
Sklep Banggood.com na pewno mogę polecić.
Zakupiłem już kilka rzeczy i wszystko przebiegało sprawnie i szybko.
Często można spotkać ciekawe promocje, kupony.
Brakuje opcji wysyłki pomagającej uniknąć VAT w PL.
xxllxx

Telefon:: LeMax2

Postprzez Weber » 17 cze 2017, o 17:18

22. Banggood jest według mnie jednym z najlepszych i najbardziej profesjonalnie podchodzących do klienta sklepów. Jedyne co bym poprawił to aplikację na androida i możliwość sortowania w niej przedmiotów, bo to strasznie często się wysypuje.
W najbliższym czasie zamierzam tam kupić jakiegoś smartwacha, a ostatnio kupiłem kilka małych rzeczy jak słuchawki czy nożyki.
Weber

Telefon:: Meizu
ROM: Flyme 6.7.3.3

Postprzez michal10mu » 17 cze 2017, o 17:21

23. Nie mam zastrzeżeń co do sklepu Bangood. Chciałbym przyspieszyć czas przetwarzania zamówienia i jego wysyłki. Niedawno kupiłem kamerkę Eken H9 (wciąż w drodze). W przyszłości planuję kupić telefon.
michal10mu

Telefon:: LG G3
ROM: Fulmics 7.5

Postprzez macieg » 17 cze 2017, o 17:45

24. Do tej pory zamówiłem dwa telefony. Doszły bez dodatkowych opłat oraz działają do dnia dzisiejszego bez zarzutów.

Na plus : konkurencyjne ceny, możliwość zbicia ceny punktami bądź kuponami, przejrzystość strony, płatność PayPal.
Do poprawy : wprowadzenie opcji przesyłki bez VAT lub zwiększenie asortymentu w magazynach Eu.
macieg

Telefon:: ZTE GRAND X V970
ROM: LewaOS 5

Postprzez Grigor » 17 cze 2017, o 17:47

25. Bangood jest sklepem godnym polecenia, nigdy się jeszcze na nich nie zawiodłem. Jedyna rzecz, do której można mieć czasem zastrzeżenia to czas przetwarzania zamówienia przed wysłaniem. Kupowałem u nich już telefony, drony, narzędzia, android boxa i wiele innych
Grigor

Telefon:: Oneplus 5
ROM: Oxygen OS

Postprzez zabek » 17 cze 2017, o 17:58

26.
Zastanawiam się nad tanim dronem z kamerą, myślę o DM002. Sklep jest ok, bardzo duża oferta rzeczy w każdej dziedzinie życia. Przydało by się więcej promocji :)
zabek

Telefon:: Goclever

Postprzez dalekijohn » 17 cze 2017, o 18:09

27. Banggooda znam już od około 2 lat, a pierwsze co zamówiłem to były słuchawki Xiaomi Piston 3. Wszyscy polecali mi ten sklep, bo w internecie było bardzo dużo podróbek, a tutaj jako jedyni mieli dobrą cenę i oryginalny produkt. Czasami mają naprawdę dobre ceny, których nie ma u konkurencji no i fajne kupony zniżkowe oraz system zbijania cen punktami. Do tego częste snap-up z przedmiotami za 1$ - chociaż lepsze akcje były ponad rok temu, większe szanse bo mało botów było. Ostatnio zamawiałem powerbanka od Xiaomi, a ogółem mam pełne 8 stron zamówień oraz konto VIP 4 tak więc można powiedzieć że jestem ich stałym klientem ;) Zastanawiam się nad zakupem dmuchanej sofy i pewnie skończy się tak, że zamówię ją również z Banggooda. Jeśli chodzi o słabe strony sklepu to mogliby poprawić chociażby wspomniane Snap-upy - gdyby wprowadzili captche utrudniłoby to zakup botom i prawdziwi ludzie mieliby szansę. Ponadto europejski magazyn jest słabo rozbudowany, częste braki i brak informacji o ponownej dostępności przedmiotów.
dalekijohn

Telefon:: sony

Postprzez AMIGAnTOMEK » 17 cze 2017, o 18:24

28. W Bangood zakupy robię od dłuższego czasu. Solidna marka a dzięki systemowi punktów zachęca do stałego korzystania. Przydałby się europejski magazyn w celu uniknięcia opłat celnych. Kupowałem już smartbandy, drony, drobna elektronike. W najblizszym czasie przymierzam się do zakupu kamery sportowej i zapewne kupię ja w Banggood
AMIGAnTOMEK

Pochwały: 1
Telefon:: Lumia 640 LTE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Konkursy