. Całkiem fajna cena (niżej niż na Geekbuying z kuponem, osobiście zamawiałem właśnie z GeekB), od której jeszcze można parę dolarów urwać, postępując tak:
. Całkiem fajna cena (niżej niż na Geekbuying z kuponem, osobiście zamawiałem właśnie z GeekB), od której jeszcze można parę dolarów urwać, postępując tak: .
. . Sklep spoko, tylko UWAGA! odmawiają opisywania paczki inaczej niż jest (ewentualnie co nieco zaniżają wartość), aczkolwiek przy moim zamówieniu zachowali się bardzo ładnie i zwrócili mi połowę VAT-u (nie mówię, że jest to u nich regułą... napisali mi, że skoro nie wiedziałem o VAT, to pokryją połowę i istotnie pokryli
. Sklep spoko, tylko UWAGA! odmawiają opisywania paczki inaczej niż jest (ewentualnie co nieco zaniżają wartość), aczkolwiek przy moim zamówieniu zachowali się bardzo ładnie i zwrócili mi połowę VAT-u (nie mówię, że jest to u nich regułą... napisali mi, że skoro nie wiedziałem o VAT, to pokryją połowę i istotnie pokryli  ).
).

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
pete67 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
 zasugerowałem się opiniami odnośnie dotychczasowych produktów Doogee, które (poza drobnymi wyjątkami) okazują się być w porządku. Wqrza mnie to, że nikt nie robi sensownych obecnie telefonów poniżej 5" (choć można też szukać czegoś 5" z małymi ramkami, ale przy dobrej konfiguracji to już koszty... jedyną naprawdę sensowną opcją wydaje się być Xiaomi Mi2S, ewentualnie THL 4000 ujdzie), więc jestem optymistycznie nastawiony do tego modelu
 zasugerowałem się opiniami odnośnie dotychczasowych produktów Doogee, które (poza drobnymi wyjątkami) okazują się być w porządku. Wqrza mnie to, że nikt nie robi sensownych obecnie telefonów poniżej 5" (choć można też szukać czegoś 5" z małymi ramkami, ale przy dobrej konfiguracji to już koszty... jedyną naprawdę sensowną opcją wydaje się być Xiaomi Mi2S, ewentualnie THL 4000 ujdzie), więc jestem optymistycznie nastawiony do tego modelu  . Czy było warto i jak jest w istocie, to dopiero czas pokaże- najwyżej utopię 116$, bo tyle zapłaciłem na GeekB (ale coś walą w ch... z przesyłką), albo dam któremuś pracownikowi, to się na pewno ucieszy
. Czy było warto i jak jest w istocie, to dopiero czas pokaże- najwyżej utopię 116$, bo tyle zapłaciłem na GeekB (ale coś walą w ch... z przesyłką), albo dam któremuś pracownikowi, to się na pewno ucieszy  . Zatem póki co pozostaje Wam czekać aż dostanę słuchawkę, choć kto wie- może ktoś inny będzie miał ją wcześniej?
. Zatem póki co pozostaje Wam czekać aż dostanę słuchawkę, choć kto wie- może ktoś inny będzie miał ją wcześniej? .
.

pete67 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
 .
.

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości