przez TLasky » 10 lut 2015, o 18:47
a co to takiego ???
"Przewodowe słuchawki stereo z wbudowanym MIC i wideo "
jakie wideo???
telefonik jest z LTE :) czyli cenowo naprawdę OK
jak ktoś nie gra w gierki to wystarczy
tylko jak z jakościa???
zarówno materiałów jak i polączeń, stabilnością itd?
napiszesz coś?
Napiszę jak dostanę
zasugerowałem się opiniami odnośnie dotychczasowych produktów Doogee, które (poza drobnymi wyjątkami) okazują się być w porządku. Wqrza mnie to, że nikt nie robi sensownych obecnie telefonów poniżej 5" (choć można też szukać czegoś 5" z małymi ramkami, ale przy dobrej konfiguracji to już koszty... jedyną naprawdę sensowną opcją wydaje się być Xiaomi Mi2S, ewentualnie THL 4000 ujdzie), więc jestem optymistycznie nastawiony do tego modelu
. Czy było warto i jak jest w istocie, to dopiero czas pokaże- najwyżej utopię 116$, bo tyle zapłaciłem na GeekB (ale coś walą w ch... z przesyłką), albo dam któremuś pracownikowi, to się na pewno ucieszy
. Zatem póki co pozostaje Wam czekać aż dostanę słuchawkę, choć kto wie- może ktoś inny będzie miał ją wcześniej?
Dla kupujących- za minus telefonu uważam kiepski stosunek ekranu do całości (62%), więc rozmiarami nie będzie chyba bardzo odbiegał od małych 5-calowców, choć patrząc na realną wielkość (mgsm miarka) powinienem być w stanie wygodnie obsługiwać go jedną ręką
.
T.