Kojot dopiero zobaczyłem ten dopisek na stronie "WHITE IS IN STOCK SOON!!" dla mnie trochę lipa...
Będę musiał trochę poczekać, może w tym czasie będzie dostępny Vibe Z 910 z obsługą LTE i w kolorze czarnym - ten jest jeszcze akceptowalny bo srebrny wygląda tragicznie :)
Napaliłem się na te ZOPO strasznie :)
Po lekturze zakupów w Chinach, kupując na ali na pewno wybrałbym Singapure Post, ale producent wysyła paczki DHLem i tutaj potrzebowałbym chociaż zbliżonej procentowo szansy na opłatę cła...
Jasne, że się pojawią ale zobacz ile trzeba czekać od samej premiery na dostępność, potem kilkumiesięczna zabawa w preorder. Kupuj na A7, a za rok przeskoczysz na A12 :)
----------
Czy ktoś miał z was do czynienia z tym sprzedającym
HK Epad International Co., LTDhttp://www.aliexpress.com/item/FREE-GIFT-original-zopo-998-zp998-Smart-Phone-Octa-Core-Android-2GB-32GB-LunarSources-mtk6592-dual/1608271223.htmlCałkowita kwota 308.94$ - więc poniżej 1000 zł zakup z przesyłką Singapure Post.
Podobno in stock - ciekawi mnie tylko czy dotępny kolor biały na aukcji też jest dostępny od ręki...
Co do gratisów z zopomobileshop, większość w moim przypadku poszłaby do koszta na starcie.