Ci z aero2 są pi....nieci z tymi kodami, nie idzie odczytać może 1 na 10 trafi się w miarę czytelny. Tragedia, jak tego nie poprawią to będzie to bardzo uciążliwe na dłuższą metę.
Trudno. Gimnazjaliści co miesiąc będą musieli odżałować pół paczki fajek na pakiet internetu. Ja tam od początku wolałem coś zapłacić a mieć chociaż szybki internet. Bo w Polsce coś co jest darmowe zaraz będzie rozdrapane albo sprowadzone do nieużywalności. Choć i tak długo się trzymało
jak zwykle zadziałała zasada zbiorowej odpowiedzialności. Coś było fajne i darmowe, ale było źle wykorzystywane ( ktoś sobie filmy z torrenta ściągał) i teraz Ci co uczciwie korzystali do neta i komunikatorów mają utrudnienie. Osobiście nie jestem stroną w tej sprawie bo aero2 używam tylko do testów, ale rozumiem tych którzy używają.
Ano szkoda, wszystko co dobre kiedyś się kończy.... Moim zdaniem captcha to porażka i strasznie wkurza podczas korzystania z Aero2. Może jest jednak pewna nadzieja. Gdzieś w tym roku przeczytałem, że kod captcha został złamany. Może zrezygnują z niego...