Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Parnis ma swoją stronę. Zegarki między 120 a 220 USD. Na Aliexpress można taniej ale czy to oryginały? Ogólnie jak przymknie się oko, to są to bardzo subtelny zegarki. Na pewno lepsze niż podroby.
Pech chciał, że zakochałem się w zegarku TISSOT T-COMPLICATION SQUELETTE MECHANICAL T070.405.16.411.00
Szukałem trochę u myfriendów i znalazłem dwie propozycje na dhgate - koszt ponad 400$, a nawet nie wiem co za mechanizm tam siedzi. Podsumowując - drogo i niepewnie.
Cześć, możecie polecić jakiś sprawdzonych sprzedawców ? Do tej pory brałem zegarki od watches9015, ale ostatnim razem kontakt był słaby. Z VIlly podobno jakieś problemy były z tego co czytałem. Jest też usdcome na yupoo.com ale ceny mają zaporowe. Chcę kupić dobrej jakości podróbkę, casio, seiko może tissot, czyli zakup z przedziału 40-90$.