Witam!
Mam pytanko, może ktoś pomoże lub doradzi apropo zegarka.
Przeglądnąłem od 200 strony tutaj wszystkie posty, bo może już ktoś dostał odpowiedź w podobnym pytaniu jak ja, lecz nic nie znalazłem. Jeśli coś było na ten temat to już dawno linki prowadzące do danego przedmiotu na aliexpress są nie aktywne.
Strasznie spodobały mi się złote zegarki (na bransolecie z czarną tarczą, lub niebieską), chciałbym jakiś kupić poprzez portal aliexpress.
Głównie chodzi mi o zegarki Armani (te najbardziej mi się podobają), lecz ciężko cokolwiek teraz znaleźć. Pare miesięcy temu gdy przeglądałem aliexpress po wpisaniu danego modelu armani, wyskakiwało wiele propozycji (praktycznie można było sobie wybrać od jakiego sprzedawcy kupić, teraz ciężko znaleźć jedną propozycję)
Interesują mnie modele AR1893, AR1847
Może jest ktoś w stanie pomoc jak znaleźć takie modele ? Lub podesłać tutaj link z możliwością zakupu tych zegarków.
Także Nixon spodobał mi się przeglądając kilkanaście stron tutaj, a dokładniej ten :
Może macie jakieś swoje propozycję warte zastanowienia się spełniające moje kryteria ? Złoty + czarna/niebieska tarcza ?
Czekam na odpowiedź :)
Pozdrawiam!