Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

15 cze 2015, o 19:03

Co sądzicie o tym zegarku? http://www.aliexpress.com/item/Men-s-Automatic-Monaco-Watches-Watch/32275627234.html

15 cze 2015, o 20:14

Czy ktoś z Was zamawiał jakiś damski duży wskazówkowy zegarek w kolorze złota na bransolecie?

Pytam, bo moja Małżowinka taki sobie wymyśliła i może ktoś z Was może coś polecić.
Firma nie ma znaczenia, cena do max 20 USD.

15 cze 2015, o 20:15

coobah napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zamawiałam takie ck jakieś 7$ złoty był żółty wstyd nosić całkiem odpustowy

Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka

15 cze 2015, o 20:22

Tomek, nie chcę "obrandowanego", aby nie płacić za logo :)
Priorytetem jest wielkość, kolor i wskazówki :)

15 cze 2015, o 20:24

To zwykły tani zegarek bez loga kosztuje około 5 $ bardziej chodzi o to że złoty to był żółty nie wiem jak w tych droższych tak wygląda srebrny około 40 MM
Obrazek
Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka

17 cze 2015, o 18:35

Poleci ktoś jakiś sklep z ali który sprzedaje w miare dobre jakościowo i tanie g-shocki??

17 cze 2015, o 20:11

Nie kupisz dobrego g-shocka na ali..

17 cze 2015, o 20:26

lukario3 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Obrazek

17 cze 2015, o 20:56

kapao0 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie zgodzę się. Te zegarki jak za 9 usd są dobre.

17 cze 2015, o 20:59

To na kilometr widać, że bazarowa podróbka g-shocka. Lepiej wziąć coś noname, albo chińskiej marki.

17 cze 2015, o 21:12

Dokładnie, wziąłem kiedyś 2 różne sztuki dla dzieci.... leżą na półce i chętnie "odstąpię"

18 cze 2015, o 09:15

Sam mam białego, z którym wstyd się gdziekolwiek pokazywać :) Haber nie musisz się ze mną zgadzać. Jak są takie dobre to tylko brać ;) Ja podziękuję..
Odpowiedz