Sa bardzo wygodne, muszle sa wieksze niz w bluedio gdzie nie miescilo sie cale ucho abo z wielkim trudem tu jest elegancko calutkie ucho wchodzi. Nacisk na ucho tez jest mniejszy poprzez bardzo miekki i delikatny material na padach. Bardzo fajnie leza na glowie i sa bardzo lekkie wcale ich nie czuc w przeciwienstwie do bluedio. Mialem HT i T2+ i meczyly bardzo uczy i dzwiek byl taki przytlumiony, przebasowiony. W Ausdomach m04s, bo te mam aktualnie, tez dzwiek nie jest idealny ale lekką korektą EQ mozna to latwo naprawic a i bez EQ jest 100% lepiej niez w bluedio. Jak ktos juz chcialby cos lepszego to pewnie Ausdom m05 bylby najlepszym rozwiazaniem. Jest to ich flagowy produkt juz z kodekiem AptX i nastepny na mojej liscie zakupow. Do plusów trzeba tez zaliczyc jakosc wykonania ktora stoi na wysokim poziomie.
Co do porownania z Superluxami to niestety nie pomoge bo nigdy ich nie posiadalem. Slyszalem natomiast duzo pochlebnych opini o nich. Nie zapominajmy ze m04s to sluchwki BT choc mozna podlaczyc przez kabel. O dziwo nawet nigdy tego nie próbowalem :D. Ogolnie ciezko mowic o porownaniu dzwieku bo kazdy go odbiera inaczej polecane tu bluedio przez wszystkich mi akurat nie padpasowaly choc wszyscy je chwalą wiec moze ja mam jakies wybredne ucho ;].
Autor postu otrzymał pochwałę