Szukam słuchawek na rower, nie mogą być douszne i dokanałowe i muszą się dobrze trzymać.
PS: głupi nie jestem i wiem, że nie mogę słuchać na maksa, ale jazda kilka godzin przy brzęczeniu samochodów potrafi dobić, a tak to lekko coś przygrywałoby i byłoby weselej
Z ceną to nie wiem, ale tak jakoś 40zł.
No i jeszcze jakieś najzwyklejsze słuchawki, tylko nauszne, żeby dobrze grały i miały wytrzymałe pady, a może lepiej wziąć Superluxy albo jakieś Sennheisery?
Dołożyc do ok. 20 - 25$ i kupić Bluedio HT- mój brat korzysta na siłowni i jest zadowolony (póki co ). A grająnie tak sobie, tylko jak na tę klase cenową świetnie .
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha
Nie ma szans aby Ci one spadły. Jakość dźwięku jest co najmniej zadowalająca. Troszkę nie radzą sobie z basem (jest wycofany choć słyszalny). bateria pozwoli na słuchanie muzyki nawet kilka godzin. http://www.aliexpress.com/item/Mini-Spo ... eb201560_4
No co ją mogę - otwarte i bez izolacji. Za to dość wygodne. Dobrze trzymają się głowy nawet na rowerze czy przy bieganiu i nie grzeją się tak jak pełne co jest istotne latem. Dźwięk zaskakująco dobry - equalizer pomoże dostosować. Na pewno nie dla maniaków basu.
Ale to zdecydowanie rzecz z przeznaczeniem sport, spacery, miasto itp. W domu się tego nie używa :)
Jak ktoś dostał HV800 i ma np. dobre słuchawki z urwanym przewodem to może zrobić świetne bezprzewodowe. Wylutowałem z nich przetworniki i podłączyłem na druta Piston Youth. Gra to prawie tak jak bezpośrednio podpięte do telefonu.