Jak na złość- odzyskałem dziś Bluedio HT to HT+ zabrała mi moja luba na wakacje

. Generalnie ciężko mi zrobić recenzję, bo nie mam sprzętu z dobrym audio, a nie da się nie zauważyć, że sprzęt ba! nawet program jaki wykorzystujemy do słuchania ma wpływ na jakość odtwarzania muzyki. Jest jeszcze o tyle zabawnie, że w Gionee E7 mam Aimpa oraz stockową appkę Muzyka i głośniki BT oraz słuchawy Bluedio HT grają lepiej na stockowej, zaś słuchawki douszne na Aimpie. Za kilka dni będę miał MX4 to może coś więcej posłucham i napiszę. Sprawdziłem share'owanie na dodatkowej parze słuchawek i zgodnie z przewidywaniami- żeby było dobrze muszą być to słuchawki bez pilota, chyba że ktoś lubi siedzieć i trzymać cały czas guzik odbioru rozmowy, bo tylko wtedy gra normalnie

. Sprawdziłem na dwóch wersjach Pistonów (V3 i V3 Youth- oba z pilotem) oraz na KZ-DT3 i jakiś Panasoniaczach nausznych, co córce wydarłem z pokoju. Generalnie jakość na dodatkowej parze d**y nie urywa, dźwięk jest dość płaski a bass jakby łapał zadyszkę. Największym zaś minusem jest to, że chcąc słuchać głośno na dodatkowej parze osoba mająca na uszach Bluedio musi mieć blisko maxa, a przy ich mocy może to być męczące. Największy minus HT jak dla mnie to słabe tłumienie- na max głośności prawie jak mały głośniczek BT i gdyby w tramwaju ktoś słuchał koło mnie na maxa, to bym mu po 5 min. dupy z nogi powyrywał...
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha