Jakby co V3 na Everbuying są dzis ża 17,25$, nie wiem czy ten sklep sprzedaje na 100% oryginalne produkty, ale z drugiej strony jest to duży sprzedawca i chyba nie pozwoliłby sobie na fake, poza tym zawsze zostaje ochrona PayPal .
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha
To są słuchawki bezprzewodowe? Bo w ofercie raz jest opisane "Wired", "Microphone: No" a za chwilę "Microphone, Noise cancelling". Jak to w końcu jest?
To nie ten model, bo jest przewodowy, tyle ża bardzo sprytny patent- kabel jest osobno i chyba można go dokupić. Proste i genialne, bo 90% słuchawek musiałem oddać do naprawy lub wyrzucić ze względu na usterkę kabla. Z tego co wiem mikrofonu też nie mają .
T.
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha
Osobiście nie kojarzę czegokolwiek tak dobrego, ale może to dlatego, że nie kupuję słuchawk kosztujących więcej niż 30$. Podejrzewam że jeśli uda się coś znaleźć to czeka Cię nie lada wydatek .
T.
Może ktoś jest w stanie mi pomóc: Kupiłem polecane słuchawki QCY QY7 z Gearbest. Dzisiaj do mnie dotarły. Mam problem z jakością dźwięku na Nubii Z7 mini (zainstalowany najnowszy rom od cuoco - android 5.0). Dźwięk trzeszczy i przerywa jak cholera. Po kilku sekundach trzeszczenia połączenie się zrywa. Jak położę słuchawkę z anteną bt na telefonie to nie ma problemu, ale wystarczy odsunąć ją na 20-30cm i zaczyna trzeszczeć, przy odległości 40cm zrywa połączenie.
Na tablecie z andkiem 4.4.4 nie ma takich problemów. Dźwięk jest czysty nawet na odległość 3-4m.
Witam dostałem słuchawki od xiaomi piston simple kosztowały mnie 70 zł i powiem szczerze , że nic nadzwyczajnego. Dźwiek jast raczej płaski brak mu przestrzenności, i niskich częstotliwości. Dobrze aż za dobrze słychać w nich głos, słuchawki są głośne ale nie wyważone muzycznie.Brat na philipsy za 50 zł i graja tak samą , więc tutaj raczej uwaliłem kasę.No i na joistyku nie działa opcja pogłaśniania i ściszania, tylko w tym miejscu jest przełączanie w przód i w tył piosenek.Ogólnie może to są podróbki bo nigdzie na słuchawkach nie ma nazwy Mi tylko na pudełku jest ale to o niczym nie świadczy bo do pudełka można włożyć wszystko.
Co tam Panie w polityce ?Chińczyki trzymają się mocno?