Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

4 kwi 2017, o 13:53

Meizu chce produkować własny procesor, Asus Zenfone będzie napędzany mediatekiem, Samsung podobno wykupił do końca maja produkcje nowego snapdragona 835. Nie będę zaskoczony, jak Xiaomi zastosuje w MI6 własny procek, lub wypuści go z snap 625 ale w serii próbnej i będzie oczekiwanie  na dostawę procesorów w połowie roku.  Prawdopodobnie zobaczymy jednak dwie wersje, jedna ze snapem , druga z prockiem Xiaomi

7 kwi 2017, o 11:31

Według GFXBench będzie jednak Snapdragon 835. Premiera pod koniec kwietnia.
Wielkość niestety tylko 5,15 ale ma być większa wersja Plus...

7 kwi 2017, o 11:46

I tak powinno być! Kto chce kompakt, to ma opcje. Kto lubi wielkie ekrany - też.

7 kwi 2017, o 19:36

I tak powinno być! Kto chce kompakt, to ma opcje. Kto lubi wielkie ekrany - też.
 Tylko wersja plus zapewne będzie miała 5,7" jak w przypadku Mi5s. Dla tych co lubią 5,5 pozostają więc średniaki lub konkurencyjne rozwiązania.

8 kwi 2017, o 11:51

Jak ktoś chce coś większego to weźmie 5,7. Bez przesady z tą różnicą 0.2 cala. Telefony mają coraz mniejsze ramki i te 5,7 cala mają wielkość telefonów 5,5 cala poprzedniej generacji.
Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka

8 kwi 2017, o 12:20

Nie dogodzi wszystkim,  chociażby zrobili 20 wersji co 0,1 cala to i tak ktoś będzie narzekał. 
Wysłano z  Redmi Note 4x

10 kwi 2017, o 20:19

Nie podobno tylko na pewno ;)

10 kwi 2017, o 20:30

Jak coś to dzisiaj bo tam jest już 11 kwietnia ;) 
Wysłano z  Redmi Note 4x