Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
29 wrz 2017, o 23:03
Ciekaw jestem kiedy Xiaomi pod względem aparatu dorówna Samsungowi, HTC i LG. Wieczorne fotki z Mi6 dostają po tyłku od fotek z S6 i G4, a więc od telefonów sprzed dwóch generacji.
29 wrz 2017, o 23:10
O które parametry chodzi?
do powyższych już wymienionych dopisze:
amoled, mówi to panu coś, panie Rafale?
abstrahując od głównego wątku, to jest przykład jak wyznawca religii xiaomi lepsze, nagle dostaję lepe na twarz i się dowiaduję że aktualny chiński flagowiec oprócz procka, ramu i cyferek w antutu (których nawet nie jest w stanie sensownie wykorzystać) jest gorszy od flagowców samsunga, lg itp. nawet nie ze zeszłego roku, a nawet z 2015
Gdzie napisałem że xiaomi jest lepsze? Naucz się czytać dzieciaku, zapytałem czy jest gdzieś test bo nie widziałem jeszcze a nie ze jest lepszy, widzisz różnice czy dostałeś lepe na twarz i w głowie ci się przewrócilo? To że są gorsze to wie każdy pozostaje pytanie jak jakość względem ceny się ma. Najlepiej już nie odpisuj z kolejnym atakiem bo pewnie tego co napisałem też nie zrozumiałeś.
A AMOLED to doświetlanie zakrętów przez kiełbasy? Czy pomyliłem coś? Pewnie zaraz mi wyjaśnisz co to bo nikt inny nie wie
29 wrz 2017, o 23:12
Nigdy nie dorówna jak by mieli możliwości to już by to zrobili
29 wrz 2017, o 23:17
szybciej seria mi dorowna im ceną niż aparatem
29 wrz 2017, o 23:21
To fakt w polskiej dystrybucji przeginaja ostro z cenami
29 wrz 2017, o 23:27
przecież dalsza część mojego postu jak napisałem, była kierowana do ogółu więc po co ta spina? xiaomi dopiero od niedawna dowiedziała się że istnieje takie coś jak nfc, więc z czym do ludzi? róznice robiła cena w porównaniu do inch flagowców więc można było przymknąć oko na pewne ułomności, ale to już mineło więc trzeba mówić jak jest
29 wrz 2017, o 23:42
czy ja wiem czy tak niedawno
29 wrz 2017, o 23:58
czy ja wiem czy tak niedawno
od mi5 chyba, a taki samsung od s2, a to tylko pierwsza lepsza pierdoła z brzegu, b20, soft aparatu, wgłębiałbym się bardziej gdyby mnie pogrzało i miał zamiar wydać na tel 1,5 tysiąca, ale tak na szybko, za taką kasę to bez zastanowienia brałbym s7 zamiast nowszego xiaomi mi6
magia cyferek, 10 lat temu była równie widoczna przy wchodzeniu na rynek aparatów cyfrowych, wincyj mpx, wincyj ;) teraz to samo jest przy smartphonach
30 wrz 2017, o 01:56
Hmm, też bym wolał S7 niż Mi6, ale ja mam skrzywienie na amoleda i super aparat.
30 wrz 2017, o 11:48
przecież dalsza część mojego postu jak napisałem, była kierowana do ogółu więc po co ta spina? xiaomi dopiero od niedawna dowiedziała się że istnieje takie coś jak nfc, więc z czym do ludzi? róznice robiła cena w porównaniu do inch flagowców więc można było przymknąć oko na pewne ułomności, ale to już mineło więc trzeba mówić jak jest
Odebrałem to stricte do siebie więc sorry ;)