Włączyć opcje deweloperskie i do konsoli wkleić $('.mask_layer').remove(); Nie wiem jak w pozostałych przeglądarkach, ale w Chrome te opcje można włączyć za pomocą skrótu ctrl+shift+i. Konsola to tam gdzie jest niebieska strzałeczka w prawo (na samym dole).
Na podstawie wcześniejszych doświadczeń myślę ,że szansę na kupno tego parisa itp. ofert z promocji jest nikła i nie ma sensu się napalac i później denerwować jak nagle w sekundę wszystko będzie wykupione
Rzeczywiście, nawet cena mi nie mrugnęła na tą specjalną. Na szczęście mając w pamięci poprzednie takie rozdania byłem gotowy na to że nic z tego nie wyjdzie ;)
TADAM... zadziałało, dodałem do koszyka, odświeżałem i klikam w kup, gdy cena zmieniła się na 69$ (paris), dałem dalej, potwierdziłem DALEJ... i już cena w drugim kroku była 115$ xD szybki net raczej mam, strona też o dziwo dobrze chodziła... ułamki sekund.
Ktoś kupił, bo niewiem czy mogę już marudzić i wyśmiewać te pseudo promocje xD ?
jak wycieli? Ja miałem button paypal... tylko pomimo że zaklepałem za 69$ parisa, to w następnym kroku jak miałem dac proceed i przenieść się do paypala, popatrzyłem na szczescie na cene, a ta sama zmieniła się na wyższą xD
To dokładnie tak samo jak na snapup w banggood. Człowiekowi się wydaje że już zaklepał, ale jednak jeszcze trzeba zapłacić żeby faktycznie być tego pewnym. Chociaż to też nie do końca. Raz ze snapup po prostu zwrócili mi pieniądze :-/