Propozycje zmian na forum?
Odpowiedz

Re: Umierające forum, brak pomysłów, brak moderacji, spambot

27 wrz 2018, o 09:09

w sumie racja, swego czasu często sprawdzałem dział z nowościami, teraz najczęściej aktualizowany jest z "promocjami" które rzadko takowymi się okazują

27 wrz 2018, o 09:10

Ja sprawdzam z przyzwyczajenia. Prawdziwych okazji szuka sie gdzie indziej.

27 wrz 2018, o 09:14

ma ktoś coś w okazyjnej cenie, proszę się podzielić.

Usunąłem kilka działów marek które już nie istnieją, a ostatni posiadacze ich telefonów niebawem zamienia telefony na nowe.

Jak jest ktoś chętny do pomocy przy forum, to zapraszam, np. poszukiwany jest ktoś kto napisze jakieś newsy o nowych telefonach i nie tylko.

28 wrz 2018, o 04:33

no fakt, brakuje newsów o nowych telefonach, nawet o tych oklepanych xiaomi.
chinskie marki sie spopularyzowały i ludzie pouciekali chyba na fora komputerowe

możliwe też, że ludzie szukają info na grupkach facebookowych tak jak ze wszystkim

28 wrz 2018, o 08:22

upadek forum to wina :
moderacji - w dobrych czasach panoszyli sie i robili na co mieli ochote.
reflinkow - tylko od wlasciciela i moderacji - i w dodatku podmieniali czyje linki z promocjami na swoje ... albo bezczelnie kasowali kogos post i dodawali swoj z swoim refem .

takie postepowanie predzej czy pozniej przynosi efekt .

kolejny przyklad - promowanie tego straganu goldway - ahh i ohh bo placi forum , ale jak juz ma gwarancji udzielic to cisza :) ale spoko moderacja ma nakaz pisana jacy to oni fajni .

forum upada i bedzie upadalo bo ludzie odeszli i juz nie wroca.

28 wrz 2018, o 09:28

nieoszukujenavacie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nigdy nie podmieniłem czyjegoś linka, ani nie kasowałem czyichś promocji aby dodać swoją z refem. ( wszystkie linki przechodzą przez skrypt dodający id forum, podobnie jak na peperze i wielu innych stronach)
Od goldwaya też nie dostałem żadnego przelewu , ani od innych sklepów, poza bamggood który kiedyś płacił mi za reklamę na górze forum.
I Ciekawe kiedy ja tak zachwalałem goldweya? Traktuje wszystkie sklepy jednakowo, moge krytykować każdy sklep jak zasługuje, i chwalić jak się mu należy. ale opinie wyrabiacie wy, po to jest forum i ja nie usuwam niekorzystnych komentarzy, pomimo że mnie już kilku sprzedawców straszyło sądami. Od Gearbest dostałem kilka telefonów do recenzji. ( ule, elefony, cubot, doogee, xiaomi)

Jeżeli wam zależy na dodawaniu własnych reflinków to mogę zrobić taki przywilej, powiedzmy 1 na dzień dla aktywnego członka forum.

Na moich grupach facebook taka możliwość jest, mogę i tu tak zrobić.

28 wrz 2018, o 10:09

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nigdy nie podmieniłem czyjegoś linka, ani nie kasowałem czyichś promocji aby dodać swoją z refem. ( wszystkie linki przechodzą przez skrypt dodający id forum, podobnie jak na peperze i wielu innych stronach)
Od goldwaya też nie dostałem żadnego przelewu , ani od innych sklepów, poza bamggood który kiedyś płacił mi za reklamę na górze forum.
I Ciekawe kiedy ja tak zachwalałem goldweya? Traktuje wszystkie sklepy jednakowo, moge krytykować każdy sklep jak zasługuje, i chwalić jak się mu należy. ale opinie wyrabiacie wy, po to jest forum i ja nie usuwam niekorzystnych komentarzy, pomimo że mnie już kilku sprzedawców straszyło sądami. Od Gearbest dostałem kilka telefonów do recenzji. ( ule, elefony, cubot, doogee, xiaomi)

Jeżeli wam zależy na dodawaniu własnych reflinków to mogę zrobić taki przywilej, powiedzmy 1 na dzień dla aktywnego członka forum.

Na moich grupach facebook taka możliwość jest, mogę i tu tak zrobić.

czy napsialem ze akurat ty konkretnie >? moderacja tak robila mozliwe ze nawet bez wiedzy :)

28 wrz 2018, o 10:37

Moderacji na tym forum praktycznie nie ma, ja starałem się coś ogarnąć, ale czasu teraz brakuje, bywam rzadko, widzę, że teraz inni walczą :->

28 wrz 2018, o 11:27

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ty to byles tylko zajety refami i sprzedawaniem kupionych telefonow drozej na bazarku . Refolandiowe eldorado sie skonczylo to i zapal oslabl :)

28 wrz 2018, o 12:05

Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, to na tym forum się na refach nie zarobi, bo niemal wszyscy używaja programów jak planet plus itp. A na tym forum nie blokowałem informacji o tych programach,
Odpowiedz