Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
30 cze 2015, o 14:58
Proszę, oto powód:
- Kod:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
I tak bym anulował zakup. Po doświadczeniach z P7000 i informacjach, że ten ulefon aż tak bardzo się od niego nie różni zaczynam znowu trzeźwo myśleć i omijam te cuda łukiem.
30 cze 2015, o 15:01
No nic - na razie czekamy.
Ja po prawdzie to z innego kodu skorzystałem ....
Rozumiem, że Tobie zamówienie cofnięto?
30 cze 2015, o 15:06
Dostales taka odpowiedz przed zakupem czy juz po zlozeniu zamowienia? Ja uzylem innego kuponu i wskoczyl. W zasadzie jeszcze przed chwila mozna bylo telefony zamawiac telefony w tej cenie, teraz czarny sie skonczyl. Sam zamowilem bialego i zobaczymy co to bedzie :)
30 cze 2015, o 16:52
Sam anulowałem zamówienie, zamrozili i czekali na moją odpowiedź.
Akurat po zamówieniu, kasa nie zdążyłaby wrócić przed końcem promocji. Nawet cieszę się, że tak się sprawa potoczyła. 2GB dla mnie wystarczy, ale jakość obudowy musi być minimum na poziomie redmi 1s.
30 cze 2015, o 18:04
a może dałoby się ewentualnie dopłacić tę różnicę?
30 cze 2015, o 20:00
Jakby co to bierz refund na GB wallet, różnicę można dopłacić z konta paypala.
30 cze 2015, o 22:32
a właśnie z tym paypalem to ja zapłaciłem kartą bez żadnego logowania (po przełączeniu była opcja żeby zapłacić od razu kartą na paypal i podac dane lub zalogować się i z konta paypal - nie wiem za bardzo na tym to polega) ze względu na to, że to flash sale więc trzeba się spieszyc a nie mam zarejestrowanego konta paypal zaplacilem karta bez konta po wpisaniu danych [też przez paypal], teraz mam na gearbest payment authorized czy to nie będzie z tym problemu?
30 cze 2015, o 22:41
Przy zwrocie i tak kasa wraca prosto na kartę, więc nie będzie problemów.
1 lip 2015, o 17:37
o dziwo o tej porze zrobiłem place order i bialy zamowilem z flash sale za 179$ (czarny out of stock). Na razie nie płacę za biały, zapłacę gdyby mi odrzucili czarny za 165$.
W razie czego to ile mam czasu na zaplate po zlozeniu zamowienia?
i to wtedy jak odrzuca to pisac im o zwort na gb wallet czy sami z automatu zwracaja na karte?
1 lip 2015, o 19:02
Powinno być kilkanaście dni, ale od jakiegoś czasu kasują mi po 2 dniach.
Na GB wallet dostaniesz zwrot w ciągu 3 dni, na paypala ponad tydzień.