Qrcze przecież Gionne E7 to był zajerzysty fon, tylko trzeba go było trochę "uczlowieczyć". Było to na tyle proste, że ja (będący raczej lajkonikiem
) potrafiłem to zrobić i nawet napisałem poradnik (jest gdzieś w odmętach forum). W gruncie rzeczy uważam go za jeden z 5 najlepszych chinoli jakie miałem (oczywiście w odniesieniu do czasu w jakim był dostępny), a miałem tych chinoli... qrcze same nie wiem... 30? Może 50?
. Ja tam lubię "zeszłe flagowce", niedawno zgarnąłem Xiao Mi Note za ok. 150$ i qrcze... ten telefon położony obok Meizu MX4, LeEco Cool 1, Zuka Z1, a nawet Zuka Z2 Pro zjada je na śniadanie designem i ogólnym "feelingiem" z jego trzymania/użytkowania- nigdy nie pomyślałbym, że 5,7 może być takie wygodne w łapie (ach te 7 mm...), szkoda jedynie że nie ma WCDMA 900 MHZ, ale zwierzętom "miejskim" to raczej nie wadzi
. Kupiłem go na prezent dla mej lubej (pożegnała MX4 Pro beż krzty żalu, jedynie lekko się żąchnęła w kwestii aparatu), a jak próbowała zgadnąć ile zapłaciłem (jasna sprawa, że nie powiedziałem
) to stwierdziła, że na pewno z 1300 - 1500 zł
.
T.