Hej! Jako, że to mój pierwszy post na forum chciałbym wszystkich serdecznie przywitać!
Przeglądałem tematy w dziale, ale wychodzi na to, że ten będzie najbardziej zbliżony do moich potrzeb.
Otóż mam zamiar zamówić dwa telefony z Chin dla siebie i dziewczyny. Zasadniczo zależy nam na podobnych rzeczach:
Cena (bez VAT):
do 350 złotych/sztuka ~90$ Wielkość ekranu/Rozdzielczość:
5" lub więcejIlość RAM/ROM/Procesor: RAM:
2GB (jeżeli to niemożliwe lub nie ma przełożenia na zdecydowanie szybszą pracę może być mniej); ROM:
8GB lub więcejDual/Single sim:
Bez znaczenia Preferowane marki:
Brak Miejsce zakupu(Polska/Chiny):
ChinyWymagania (parametry, funkcje): Dla dziewczyny: APARAT - czasami w pracy musi wykonać kilkanaście zdjęć dokumentów więc miło by było gdyby były wyraźne. Dla mnie: czasami chciałbym odpalić jakąś grę (np. Hearthstone), ale jeżeli to za niski przedział cenowy to będę mógł bez tego żyć.
Opis: Starałem się jak najwięcej dowiedzieć na temat parametrów telefonów, jednak ciągle czuję, że mam braki i stąd ten post. Znalazłem kilka recenzji na temat Leagoo M5, która była bardzo chwalona (i jednocześnie tania), ale zauważyłem, że najtańsze oferowane modele (za około 60$) nie obsługują 3G: 900 Mhz czyli telefon może gubić zasięg w Polsce (?), a być może w cenie tych droższych (80$+) znajdzie się coś ciekawszego.
Jeżeli mam za wysokie wymagania w stosunku do ceny to sprowadźcie mnie na ziemię. Jak wspomniałem powyżej - nie znam się na telefonach. Mam jednak nadzieję, że pojawią się jakieś propozycję.
Pozdrawiam!