przez igoor1983 » 11 sty 2015, o 10:16
Igor byłbyś uprzejmy uściślić co masz na myśli mówiąc o MIUI jako przewadze? Przyznam ze wstydem, że już podjąłem decyzję (Lenovo A806), ale czas jaki został do 11.11 i kontakt z Lenovo P780 (zaktualizowany do KitKat-a, soft to rzecz, która wkurza mnie w nim najbardziej, zwłaszcza ilość stock-owych, niepotrzebnych aplikacji oraz kiepski język polski) sprawił, że czytam na bieżąco i wciąż gdzieś z tyłu głowy chodzi mi Huawei Honor 3C 16/2 GB z LTE i własnie Xiaomi Redmi Note 4G. Pewnie niektórym moje rozterki wydadzą się zabawne (zwłaszcza kolegom, którzy pomagali mi w innych działach), ale niestety niecodziennie mogę pozwolić sobie na wydanie 500 - 700 złotych (dwójka dzieci to jednak koszty

) i chciałbym dokonać przemyślanego zakupu.
Dzięki z góry
T.
Wbudowany panel sterowania z antywirusów blokada reklam oczyszczacze śmieci zarządzaniem uprawnieniami. Wszelkie wbudowane aplikacje od wbudowanej przeglądarki (która dla mnie jest najlepsza przegladarka) po genialna aplikacje muzyka i małe aczkolwiek przydatne aplikacje transfer i wiele innych. Tu naprawdę śmieci nie wkładają. Od Polaków dostajemy jeszcze viperfx czyli najlepszy Androidowy program do sterowania dźwiękiem. Do tego dochodzi świetna szybkość działania i piękny wygląd (w przeciwieństwie do golego androida tfu) który dowolnie modyfikujemy darmowymi motywami których jest tysiące. Naprawdę to trzeba spróbować miui jest dla mnie lata świetlne przed reszta systemowych nakladek
Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka