pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
27 lis 2014, o 22:36
JIAYU g2f
wyszło z Nubia z7 mini
29 lis 2014, o 16:05
a gdyby do tych wymogów, dodać jeszcze
5. DOBRY GPS
6. DUAL SIM
to co polecacie?
Jiayu ma raczej słaby GPS i to go dyskwalifikuje
z tego co do tej pory wyczytałem na forum, pozostaje mi tylko
Xiaomi Redmi 1skupować, czy jest coś lepiej spełniającego moje wymagania?
29 lis 2014, o 17:12
Witam i proszę o pomoc mam do wyboru
Red rice 1s
jiayu g4s
Elephone p3000
jaki wybrać najlepsze osiągi w antutu ma g4s ale czy to jest najważniejsze
z góry dziękuję za pomoc.
29 lis 2014, o 17:18
G4S za 130$? Jesteś pewny, że nie patrzysz na ofertę jakiejś podróbki? (chyba, że masz inny pułap i tylko zapomniałeś o tym wspomnieć :).)
29 lis 2014, o 18:30
Chociażby dlatego nie kupiłbym u tego sprzedawcy... Warto korzystać z doświadczeń kolegów z forum, żeby samemu nie przeżyć czegoś niemilego.
viewtopic.php?t=10883Od siebie mogę polecić Miki Bloomberg, kupiłem u niego g3c i dostawa jak i sam towar zasługują na ocenę celujaca:) lepiej dać parę $ więcej, a mieć pewny zakup i jakaś tam, mniej lub bardziej realna, obietnice gwarancji (Miki daje 1 rok).
29 lis 2014, o 18:39
dzieki właśnie dzisiaj wbiłem się na minę kupiłem g5s+ ale szybko anulowalem zamówienie i status jest refund
siedzę tydzień na forum i przeglądam jaki tel. kupić jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem
mam 3 typy jiayu g4s red rice 1s i elephone p3000 nhcę wydać około 150$
pomoże mi ktoś w znalezieniu konkretnej oferty
29 lis 2014, o 18:45
Jak masz te 20-30$ więcej do dołożenia to brałbym g4s (ale gps tragedia), no i ewentualny VAT będzie też większy, bo i telefon droższy od Twojego założenia, wiec przelicz czy Cię stać:)