pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Ja zamówiłem sobie newman k1s , specyfikacja bije s650 a wyszło mniej niż 450 :D Ciekawe jak jakość ale ogólnie Newman chyba spoko.. Jeżeli nie podpasuje to raczej odzyskam pieniądze ;)
Od kliknięcia do odebrania paczki - 8 dni by China Post ;P)
W recenzjach pojawił się telefon MIJUE M680 wygląda bardzo ciekawie jak za cenę ok 90-100 dolców ciekawe tylko czy jest bardziej wytrzymały niż Star W450. Posiada ktoś więcej ten telefon??
Może się zgadzać bo X7 miał dość sporo różnych wersji. X7HD i X7S to tylko dwie najpopularniejsze i najszerzej dostępne, łącznie to przynajmniej z 5-6 wersji iOceanów X7 wyszło na świat. Ten z twojego linku na jedynie WCDMA 2100 czyli bez Aero i z problemami 3G. Do tego jest mało wydajny bo ma ekran Full HD przy dość słabej wydajności (jak na obsługę FHD).
Redmi 1S daje radę. Jakość wykonania bardzo wysoka. iOcean X7 HD jest dobry i tani ale trochę narzekań na baterię (za to nie ma problemu z dokupieniem zamiennej 3000mAh), dodatkowo w mojej opinii jakość wykonania nie jest tak dobra jak mogłaby być, dla mnie jest odrobinę tandetny, choć to akurat tylko moje odczucie
Witajcie , zakupiłem doogee DG550 od apollo show wysłał podobno 5 dni temu lecz na trackingu nadal widnieje no found czy jest możliwość aby zwlekał z wysyłką , czytałem trochę i dużo osób polecało ten sklep