pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Ja mam zamiar brać doogee DG350 z pandawill i wybrać opcję przesyłki TNT za 5$. Podobno przesyłki z TNT przechodzą bez vat. Jednak cena będzie 115$ czyli 360zł. Płacę tylko paypalem więc umi za 98 $ odpada bo to jest pewnie cena z aliexpres. Poza tym nie wiem czy umi ma gorilla glas, doogee się chwali, że ma a pentagram na pewno ma gorszy ekran.
Te pento nie jest idealny , ale pewne jest to ,że chińczyki też nie są. Tutaj w cenie 2 baterie , 2 klapki parametry spoko , minusem jest ten wyświetlacz ale reszta jak np. gwarancja na miejscu jest największym plusem i jak potrzebuje coś dokupić to mogę na allegro czy gdziekolwiek obudowę i coś tam szybko dokupić a nie zamówić i czekać prawie miesiac (wiem wiem zaraz napiszecie ze 14 dni ktoś tam czekał ale zdarza się i miesiąc).
Pozdrawiam
Od kliknięcia do odebrania paczki - 8 dni by China Post ;P)
Zacznijmy od tego do czego potrzeby tel, jak głównie do dzwonienia i np aero sporadycznie to Combo idealne rozwiązanie, ale jak się chce grać w lepsze gry itp to wtedy lepiej zamówić. Ja z combo byłem bardzo zadowolony póki ekran nie został zbity ale p ogólnie fajny telefon te dwie baterie to super sprawa ale zaraz ktoś powie ze można sobie druga kupić np można ale tak są dwie różne i możemy decydować czy ma być wersja damska czy klocek
Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka
Użytkowanie - przede wszystkim: Internet (fora, wiadomości, pogoda i wszystko co można przeglądać), czytanie/przeglądanie dokumentów (pdf, tekstowe), nawigacja, google maps, mp3, aparat, e-book, dzwonienie i sms. Internet na kartę orange free sim 1 (3g), play sim 2 (2g).
No to do użytku spokojnie wystarczy weź tez pod uwagę ze sporo na media teku (np Star w450) telefonów ma problem z gps, błędna prędkość i problem z fixem ale są różne łatki itp więc można to ogarnąć
Zamówiłem. W tej cenie ciężko jest znaleźć coś lepszego. Na tym procku jest dużo telefonów więc mam nadzieję, że nie będzie problemów z gps. Teraz zostało czekać.
dobrze oby służył i bez kontroli celnej się odbyło Wygląd ma fajny ciekawe jak będzie się spisywać. Ale aero chyba nie nie działa bo kilka aukcji spr i było 850/2100.