pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
dla mnie ponad normę będzie lepszy niż ten który mam dotychczas w swoim, no bo dla mnie nie ma różnicy jeśli chodzi o kasę. Spodobał mi się najbardziej ten x820 i naprawdę bym go chciał, z tym że mało opinii na jego temat i nie wiem już sam. Chociaż z drugiej strony i tak wiem że nie wykorzystam w pełni jego możliwości jego możliwości. Więc celuje trochę niżej. : )
Nie ma najlepszego rozwiązania, każdy jest dobry. Kwestia jak będziesz używał i do czego Ci jest potrzebny smartfon według tych kategorii się wybiera. A jak można jeszcze zaoszczędzić nie tracąc na tym, czego chcemy mieć w smartfonie to dodatkowy plus
Naprawa chińskich telefonów Kontakt pw forum z opisem oraz co trzeba wymienić
Skoro mi się spodobał to nadal nie odrzucam, może będzie to mój następny cel : ) Po prostu stwierdzam iż aż tyle nie muszę wydawać na telefon skoro w pełni nie wykorzystam możliwości. Dlatego patrzę trochę niżej, coby obeznać się z "chinczykami". Będzie to mój pierwszy zakup z chin. Dlatego trochę zastanawiam się co wziąć, codziennie coś czytam, oglądam i wyciągam wnioski.
O ile jack to niewielki problem dla mnie, tak sam kolor już jest ; x Właśnie oglądałem recenzje Meizu m3 mini, też dosyć ciekawy telefon za niecałe 100$
Panowie tak na szybko, skąd najlepiej zamawiać mi4c żeby był w dobrej cenie i z możliwością gwarancji, no i oczywiście w wwersji dla PL, oczywiście LTE. Proszę o linka. Pozdro