Część Zastanawiam się nad zakupem x98 Air 3G lecz najbardziej meczy mnie sprawa jakości wyświetlacza. Czy ktoś z posiadaczy mógłby się wypowiedzieć jak wygląda praca na tym tablecie w ostrym słońcu ? Mieszkam we Włoszech a tu słonko dość mocno operuje i dla mnie największym mankamentem takiego sprzetu byłby słaby wyświetlacz. Z gory dzięki za odpowiedz
Jeśli chodzi o wyświetlacz to nie dość że jest on bardzo kontrastowy i ostry to w dodatku bardzo jasny. Ja np używam go na minimalnym poziomie jasności bo na wyższym świeci jak żarówa
Czy korzysta ktoś z programu ppsspp ? bo mam wielką prośbę do takiej osoby. Ewentualnie proszę osobę która była by w stanie coś sprawdzić dla mnie o wiadomość na PW
Właśnie udało mi się zaktualizować do win10 moja wersje - teclast x98 air 3g 64gb dual os. Wszystko smiga proces w miarę prosty ale okropnie długi. Konieczny jest backup sterowników (ja uzylem Double Driver Backup) bo po zainstalowaniu win10 je zgubił i dopiero odtworzenie tych z win 8.1 przywróciło większość urzadzen..
Polecam aktualizacje wykonac przez pendrive ( ściągnąć ISO ze strony Microsoft, zainstalować na pendrive i po prostu uruchomic plik setup z pendrive z poziomu win 8.1). Karta SD nie zadziala bo jest jednym z urzadzen ktore znika. Jako bonus kompletnie znika chiński ale pojawia sie sporadycznie angielski - win10 nie jest w pełni przetłumaczony na polski.
Jeśli wykona się aktualizację przez windows uodate wraca na chwile chiński ( w procesie konfigurowania i potem wraca język z win 8.1).
Konieczna jest myszka - przed odtworzeniem sterowników nie działa ekran dotykowy.