bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
simarik napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
polecam tego sprzedawcę, kupiłem u niego już z 20 fonów i zawsze pełen profesjonalizm! Raz mieli obsówkę z dwa dni z wysyłką to mi dorzucił kartę mikro sc 8 giga, raz dostałem zopo c2 1,2 zamiast 1,5 ale to była raczej wina fabryki to bez problemów zrobił mi 30$ adjust przy następnym zamówieniu. No i bez problemów można negocjować cenę.Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
swego czasu zamówiłem u nich kilka jiayug4 po tygodniu dostałem wiadomosc ze nie ma tego koloru co chcialem i ze mi wysla inny, potem ze dostane gratisy, a potem ze poczta hk cos nawala i wysyłają sg a po miesiacu ze nie wysłali bo przeciez ja niechciałem!Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
polecam tego sprzedawcę, kupiłem u niego już z 20 fonów i zawsze pełen profesjonalizm! Raz mieli obsówkę z dwa dni z wysyłką to mi dorzucił kartę mikro sc 8 giga, raz dostałem zopo c2 1,2 zamiast 1,5 ale to była raczej wina fabryki to bez problemów zrobił mi 30$ adjust przy następnym zamówieniu. No i bez problemów można negocjować cenę.xpictianoc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
?Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość