Nie twierdzę, że Twoja hero źle nagrywa wręcz przeciwnie jakość nagrania jest dla wg. mnie naprawde dobra, ale parametry tamtej kamerki są troszkę wyższe od HERO w przeciwieństwie do ceny. Tylko, że sam filmik w 320p mnie nie przekonuje, mówię tylko o płynności obrazu nawet oglądając akwarium. Jestem ciekaw jak ta kamerka spisze się podczas jazdy i w wyższej rozdzielczości.
z ciekawosci o wspomnianym Heken H9 napisalem do kilku sprzedawcow o material filmowy,nawet odpisalo mi juz 2, ale wyslali jako zalacznik film z rybkami
Prawdopodobnie sami jeszcze kamery nie posiadaja, pozostaje czekac z miesiac na opinie tych co juz zakupili
Możesz zawsze użyć drugich plecków z otworami które są w zestawie, wtedy dźwięk będzie lepiej docierał do kamerki. Ewentualnie jest jeszcze taka jakby plastikowa ramka jak nie potrzebujesz całkiem obudowy.
Zapraszam do obejrzenia mojego klipu z sj5000 plus,obróbka w GOPRO STUDIO ,niestety jakosc na nagraniu w necie duzo gorsza niz na pliku surowym. https://vimeo.com/137112508