przez herbatkowy » 1 sty 2019, o 10:03
Lightinthebox jest strasznie niepolecanym sklepem z tego co czytałem na tym forum. Rozróżniam proporcje ekranów jak najbardziej, meizu już raz miałem jego system Flyme o ile dobrze pamiętam śnił mi się jeszcze długo po nocach jak go sprzedałem... coś strasznego.
Ogólnie to jestem fanem Xiaomi i MIUI, mam jednak mam minimalne wątpliwości co do Mi Maxa 3 właśnie ze względu na wielkość, czasem jadę motocyklem i telefon wsadzam w dziwne miejsca, czasem wieszam go na magnetycznym chwytaku w wywrotce i jeżdżę po jakichś zasiekach i cała buda trzęsie aż łeb się urywa i telefon tym częściej spada im jest cięższy (podejrzewam że to przez grawitację), właśnie i nie wiem czy rozmiar i waga tego telefonu nie będzie problemem, bo ogólnie w korzystaniu to jestem pewien że byłbym zachwycony mimaxem. Muszę sprawdzić jego dokładne wymiary i wagę i sobie wyciąć na kartce z kartonu taki kawałek i z nim pochodzić haha.
A co do wielkości, 190cm i 125kg to aż ciut za duży urosłem :(
A co powiecie o Mi8 Lite? Ma spory ekran 6,26 i niebieski jest ładny :D Chociaż nie... chu*owy jest :D
Był ZOPO C2 Platinum, Lenovo A820, iOcean X7 HD, Umi C1, Asus Zenfone 5 2/16, Meizu M1 note, Xiaomi redmi note 2 , LG G Flex 2, Xiaomi Redmi Note 3 PRO, Xiaomi RN4 3/32