• Reklama

Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Cubot, Elephone, UMI, TCL, Alcatel,ViVo, OPPO, Goclever, itd

Re: Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Postprzez ddr » 20 mar 2020, o 06:13

Podobny przypadek widziałem na jakimś leeco gdzie znikły powiadomienia o niskim stanie baterii. W tamtym przypadku nic nie pomogło poza flashowaniem bo wszystkie powiadomienia interfejsu były włączone.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.

Uwaga!
GEARBEST oszukuje kupujących!
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3728
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 21:50
Pochwały: 135
Telefon:: Xiaomi Mi MIX 2
ROM: MIUI 10

Reklama

Re: Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Postprzez Numerolog » 3 kwi 2020, o 17:53

Witam
Mam dokładnie taką samą sytuacje jak autor postu
Podczas przeglądania netu telefon się zawiesił po czym wyswietlacz zrobił się czarny i telefon nie reaguje
Podłączyłem pod ładowarkę .... czekam cierpiwie co nastapi
Ciekawe jest to iż jak zadzwoniłem na swój numer w słuchawce telefonu stacjonarnego był sygnała połączenia a telefon Sharp był martwy.
Sprawdzę zgodnie z podpowiedzią , połacznie do portu USB
Gdy będą kłopoty poprosze o pomoc
Chyba że są jeszcze inne pomysły
Pozdr
Numerolog
Numerolog
 
Posty: 1
Dołączył(a): 3 kwi 2020, o 17:40
Telefon:: Sharp S3

Re: Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Postprzez KarlosW » 22 lip 2020, o 15:45

Witam.
Nowy problem.
Telefon podpięty do ładowania ładuje się max do 5%. Przez noc był podłączony przy poziomie 30%,rano było już 16 i po ponownym podłączeniu zrobiło się 5%.

Ktoś coś może wiedzieć?

Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka

Edit.
W tym monecie już nie żyje telefon. Nie ładuje się mimo podłączenia. Czerwona dioda zamiast zielonej.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 2122
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 20:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Re: Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Postprzez Mariosto100 » 16 maja 2021, o 22:12

Mam Sharpa S3. Miałem podobnie jak autor postu. Nie reagował na ładowarkę, nie reagował na podpięty komputer.
Sprawa rozwiązała się przypadkiem , podłączyłem do telefonu zasilacz od chrombooka z wejściem C o mocy 55W.
Telefon zareagował i uruchomił się natychmiast .
Pomimo tego, iż Sharp wylądował w szufladzie i kupiłem nowy telefon , mam do niego duży sentyment.
Szukam osoby , servisu , która zrobi porządek z moim S3.
Mam nieużywanego Sharpa D10 w idealnym stanie na części
Oczekuję iż oczywiście za kasę ktoś w moim starym S3
- zamieni popękane plecki z nowego D10
- wymieni o ile to możliwe baterię z 3200mh z S3 na nową 2850 mh z nowego D10
- przejrzy port ładowania
- wgra o ile to możliwe ( a piszą o tym w zagranicznym necie ) android Q lub 11 na mojego Sharpa S3
Oczywiście wszystko za kasę
Jednym słowem : szukam odowiedzialnej osoby lub servisu która mniej milion monet zrobi mi przysługę
Mariosto100
 
Posty: 4
Dołączył(a): 7 lis 2017, o 00:48
Telefon:: Xiaomi mi note

Poprzednia strona

Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama