https://www.youtube.com/watch?v=PUB_yr4ttIk
‼️Ujęcia z bliska.
Dziś kolejna wyprawa elektrycznym rowerem na plac budowy trasy S1. Wyprawę zrobiłem w pierwszym dniu maja, tym razem na terenowym składanym rowerze elektrycznym Engwe Engine Pro.
Posiadam kilka chińskich elektrycznych rowerów, w tym rower terenowy Engwe Engine pro. Dziś rowerem będę poruszał się po drogach technicznych zwiedzając teren budowy nowej drogi ekspresowej S1. Zobaczymy z bliska węzły Brzeszcze, Wola oraz Oświęcim. W trakcie przejażdżki opowiem o rowerze jak i o postępach na budowie. Zobaczymy stan robót na przełomie Kwietnia i Maja. Napiszcie w komentarzach czy taka forma filmu wam odpowiada i czy zrobić kolejną wyprawę po np. za miesiąc lub czy odwiedzić inne odcinki budowy drogi ekspresowej S1 która obecnie jest realizowana na odcinku od zakrętu idiotów w Bielsku - Białej do węzła Oświęcim w Bojszowach.
ENGWE Engine Pro jest pojazdem wszechstronnym, któremu nie straszna żadna nawierzchnia, podjazdy, górki, drogi szutrowe, a nawet jazda po piasku nie stanowią dla niego problemu. Bateria o dużej pojemności pozwolą na dalekie wypady. Jeżeli nam się spieszy lub lubimy szybka jazdę to możemy skorzystać z potencjału 750 Watowego silnika i rozpędzić pojazd do około 45 km/h. Jazda bez wspomagania jest cięższa niż w klasycznych rowerach, słyszalny jest też szum opon i silnika podczas rozpędzania roweru. Rower ma też sporą wagę , ale jest za to składany, co pozwoli zabrać go na dalekie wypady samochodem, a tam już można delektować się walorami przyrody poruszając się rowerem. Jazda jest niesamowicie wygodna, a jednocześnie może dostarczyć mocnych wrażeń. Uwagę przykuwa doskonałe wykończenie, solidne spawy, gruba rama, mocne hydrauliczne hamulce tarczowe czy skórzane rączki na kierownicy. Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu.