Witam.
A ja chętnie sprzedam swoje radio 2 DIN Joying model EU-JY-UL135 z Androidem 5.1.1. Radio ma 1 GB RAMu i 16 GB pamięci własnej. Radio kupiłem 06.10.2016 i ok. 10.10.2016 dotarło do mnie. W związku z tym, iż montaż wymagał przeróbek w aucie, to zostało zamontowane dopiero pod koniec października. Radio jest jeszcze na gwarancji i ma jeszcze od nowości folię na ekranie. Powodem sprzedaży jest to, że rozmowa poprzez bluetooth jest fabrycznie tylko w przednich głośnikach po stronie pasażera i nie idzie tego zmienić. Ja mam duże auto - Citroen Jumpy 9 osobowy i podczas jazdy na autostradach, czyli 90% mojej jazdy, jest na tyle głośno w aucie, że kiepsko słychać rozmówcę, bo auto jest słabo wyciszone jak na tak dużą budę. Dla kogoś kto ma "zwykłą" osobówkę (która z tytułu małych ganbarytów jest dobrze wyciszona) lub dostawczaka, ale z oddzieloną kabiną dla kierowcy, to nie powinno to być żadnym dyskomfortem. Zareklamowałem to u Joyinga i uznali mi oczywiście reklamację i zapłaciłem za droższy model, który jest już w drodze, a ten albo mogę sprzedać, albo im odesłać i zwrócą mi pieniądze, a ponieważ nie chcę wysyłać do Chin i czekać tak długo na zwrot kasy, dlatego chcę sprzedać. Moja propozycja jest aktualna do 28.05.
Radio jest oczywiście 100% sprawne, w zestawie komplet wtyczek i dodatkowy mikrofon. Cena 950 zł (wraz z kosztami wysyłki kurierem GLS) do małego uzgodnienia. Zainteresowanych zapraszam na PW.
W razie wu nagrałem filmik jak radio działa, można go pobrać (830 MB) lub obejrzeć tutaj:
www.rollosystem.eu/Joying/Joying.mp4