przez Dudi777 » 17 mar 2017, o 19:52
Nie wiem co masz na myśli z partycjami, ale nie ma problemu z instalacją aplikacji i Yanosik śmiga bez problemu.
Ja mam model z 1GB RAMu i 16GB pamięci własnej. Jedyne co, to radio na zimnym starcie uruchamia się niby 35 sek., ale jak zaraz po uruchomieniu włączasz jakieś aplikacje, np. Sygic'a, to trwa to bardzo długo, natomiast jak odczekasz jakieś 2 min. i dopiero włączasz, to wszystko uruchamia się płynnie. Czasami jak radio działa kilka godzin bez przerwy, to wszystko znika z ekranu na kilka/kilkanaście sekund i nie reaguje na przyciski - jest tylko tapeta - i zaraz wraca do normy. Ekran jest wtedy dość ciepły. Generalnie radio bardzo fajne i warte swojej ceny. Stacje radiowe też odbiera bez problemu, także poza miastem - jak włączę ładowarkę od tel, to wtedy radio odbiera duuużo słabiej. Ja kupowałem w październiku 2016 i wersja 2GB dopiero była zapowiadana, teraz dołożyłbym i kupiłbym już wersję z 2GB RAMu.
W mojej wersji jest jedna wkur....a rzecz, rozmowy bluetooth są tylko w przednich głośnikach po str. pasażera, a w wersji z 2GB RAMu we wszystkich. Wg Joyinga tak ma być, aby uniknąć zakłóceń, ale w praktyce podaczas jazy możesz zapomnieć o komforcie rozmowy, bo gówno słychać. Natomiast mnie słychać w miarę ok, ale przy szybkiej jeździe powyżej 100-120 km/h lub w mieście na kostce brukowej jesteśmy kompletnie niezrozumiali - za duże hałasy. Jeżdżę 9 os. Citroenem Jumpy.